دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
استیک پیاز و سالاد هویج و کلمبروکلی
مواد لازم (برای چهارنفر)
شش قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو عدد پیاز خردشده
نمک و فلفل، یک و نیم قاشق غذاخوری آب لیموترش
چند عدد هویج پوستکنده
مقداری کلمبروکلی
۱۱۳ گرم پنیر خامهای
نان همبرگر، ۵۶۶ گرم گوشت استیک
طرز تهیه:
یک و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. پیاز و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و برای مدت ۱۰ دقیقه آن را بپزید تا طلایی شود. سپس آن را در ظرفی بریزید. در این فاصله، دو و نیم قاشق غذاخوری روغن زیتون، آب لیموترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل را باهم ترکیب کرده و خوب بزنید. کلم بروکلی و هویج را رنده کنید و سس بالا را روی آن بریزید.پنیر خامهای را رنده کرده و کمی از آن را روی نان همبرگر بریزید و پیاز را روی آن بچینید. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون را درون ماهیتابه ریخته و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. استیک را همراه نمک و فلفل درون آن قرار داده و سرخ کنید. سپس آن را روی نان قرار داده و با سالاد کلم و هویج میل کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست