چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

کلوچه موز و جودوسر


کلوچه موز و جودوسر

فر را با دمای ۳۵۰ درجه فرنهایت روشن کنید. دو ورق روغنی روی سینی فر بیندازید. سطح آن را نیز روغن بمالید و کنار بگذارید.

تعداد: ۱۲ عدد

زمان آماده سازی: ۲۰ دقیقه

زمان پخت: ۱۶ دقیقه با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت

• مواد لازم

کمی روغن

یک عدد موز بزرگ، له شده (نصف پیمانه)

نصف پیمانه کره بادام زمینی

نصف پیمانه عسل

یک قاشق چایخوری وانیل

یک پیمانه جو دوسر نیمه کوبیده

نصف پیمانه آرد کامل

¼ پیمانه شیر خشک

دو قاشق چایخوری پودر دارچین

¼ قاشق چایخوری جوش شیرین

یک پیمانه کشمش

• طرز تهیه

۱. فر را با دمای ۳۵۰ درجه فرنهایت روشن کنید. دو ورق روغنی روی سینی فر بیندازید. سطح آن را نیز روغن بمالید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، موز، کره بادام زمینی، عسل و وانیل را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه کوچک، جودوسر، شیرخشک، دارچین و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید. مواد هر دو کاسه را به هم اضافه کنید و هم بزنید. در آخر نیز کشمش ها را اضافه کنید.

۲. هر بار حدود ¼ پیمانه از خمیر به دست آمده را با فاصه ۷.۵ سانتی متر از هم روی کاغذ روغنی قرار دهید. در آخر، با کمک کاردک یا قاشق خیس، سطح گلوله های خمیری را فشار دهید تا صاف شوند و حدود ۱.۵ سانتی متر ضخامت داشته باشند. هنگام پخت، این خمیر ها بزرگ تر خواهند شد.

۳. سینی را در فر گرم بگذارید و حدود ۱۴ تا ۱۶ دقیقه آنها رابپزید تا طلایی شوند. این کلوچه ها را تا سه روز می توانید در یخچال نگهداری کنید. در فریزر هم تا دو ماه می مانند.