سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
مجله ویستا
قلیا(آشپزخانه هندوستان)
مواد لازم:
گوشت با استخوان:
۵۰۰ گرم
عدس قرمز:
یک لیوان کوچک
کدو متوسط:
۳ عدد
گشنیز:
نصف استکان
زیره سبز:
نصف قاشق چایخوری
تمرهندی:
یک بسته
گوجه فرنگی رنده شده:
۴ عدد
پیاز:
یک عدد متوسط
سیر و زنجفیل:
هر کدام یک قاشق چایخوری
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز:
به دلخواه
روغن:
۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت را به تکههای درشت میبریم و پس از شستن با پیاز خرد شده، سیر و زنجفیل رنده شده و زردچوبه، نمک و فلفل سیاه یا قرمز همراه کمی روغن تفت میدهیم تا آب گوشت کشیده شود سپس کمی آب جوش میریزیم تا گوشت پخته شود ،عدس قرمز را جداگانه با کمی زردچوبه میپزیم وقتی کاملاً پخته شد با گوشتکوب یا همزن برقی له میکنیم و بعد آب گوجه فرنگی، گشنیز و کدوی پوست گرفته به آن اضافه میکنیم. سپس تمرهندی را در آب خیس کرده با دست چنگ میزنیم و در صافی، صاف میکنیم و همراه عدس له شده به گوشت اضافه میکنیم وقتی خورش جا افتاد سیر خرد شده و مقداری زیره سیاه را در روغن تفت میدهیم و بعد داخل قلیا میریزیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست