چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
چاشنی ترش از مواد تند
فصل پاییز، زمان ترشی انداختن است.
چاشنی تمام سفرههای زمستانی هم ترشیهایی است که به شکلهای مختلف مطابق با سلیقه خانم خانه تهیه شده است. بوی ترشی، بوی خوب خانه مادربزرگهاست و خاطره هیاهویی که در حیاط قدیمی خانهشان برای درست کردن ترشی به راه میافتاد. هرچند که حالا مراسم ترشی درستکردن در آشپزخانه کوچک آپارتمانهای کوچکمان خلاصه شد اما باز هم شیرین است درست کردن این چاشنی ترش!
مواد لازم:
پیاز پوست کنده:
۲ کیلو
نعناع:
یک کیلو
(از ۲ یا ۳ قاشق سوپخوری نعناع خشک و نرم نیز میتوان استفاده کرد)
سیر:
نیمکیلو
طرز تهیه:
نعناع را به دقت تمیز میکنیم و میشوییم و خشک میکنیم. بعد سیر را پوست میکنیم و با نعناع از چرخ رد میکنیم. سپس شیشه مناسبی را انتخاب میکنیم و یکی دو ردیف پیاز و مقداری سیر و نعناع چرخ کرده و کمی نمک روی آن میریزیم و باز مقداری پیاز و بعد نعناع و سیر و کمی نمک میریزیم. به همین ترتیب شیشه را پر میکنیم و بعد روی مواد را سرکه میریزیم، طوری که روی پیازها را سرکه بگیرد و شیشه از سرکه پر شود.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست