چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

گل کلم، منبع ویتامین C


گل کلم، منبع ویتامین C

میوه ها و سبزیجات رنگی منبع عالی آنتی اکسیدان و محافظ دی ان ای است و در مقابله با بیماری های مختلف نقش موثری دارد.اما درمیان سبزیجات سفید رنگ، گل کلم دارای خاصیت مشابه با این …

میوه ها و سبزیجات رنگی منبع عالی آنتی اکسیدان و محافظ دی ان ای است و در مقابله با بیماری های مختلف نقش موثری دارد.اما درمیان سبزیجات سفید رنگ، گل کلم دارای خاصیت مشابه با این نوع میوه ها و سبزیجات است. به نقل از سایت «ehow» این گیاه بر خلاف کلم بروکلی فاقد کلروفیل است؛ زیرا برگ های بزرگی دارد که مانع از رسیدن نور خورشید به آن می شود. این سبزی بومی قاره آسیا و دارای خواص زیادی است.

ماده ایزوتیوسیانات(isothiocyanates)، آنزیم های کبد را که خاصیت سم زدایی دارد، فعال می کند.

رژیم غذایی سرشار از گل کلم، خطر بروز انواع سرطان، از جمله ریه، کولون، پروستات و پانکراس را کاهش می دهد.

منبع عالی ویتامین Cاست که سیستم ایمنی را تقویت می کند و باعث بهبود زخم می شود.

پتاسیم، منیزیم و مواد معدنی آن به حفظ فشار خون کمک می کند.

فیبر غذایی موجود در آن برای هضم غذا مفید است.ترکیب موجود در آن به نام «گلوکورافین» معده و روده را از زخم معده و سرطان محافظت می کند.

اسید چرب امگا ۳ و ویتامینK آن از التهاب مزمن پیشگیری می کند. التهاب مزمن بیماری هایی مانند آرتریت، درد مزمن و برخی ناراحتی های روده ای را ایجاد می کند.

آلیسین موجود در آن، احتمال خطر سکته و بروز بیماری قلبی را کاهش می دهد.