دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا

کیک لیمو و انجیر


کیک لیمو و انجیر

● مواد لازم:
▪ روغن زیتون: نصف لیوان
▪ شیر: نصف لیوان
▪ تخم مرغ: یک عدد بزرگ
▪ آرد: یک و نصف لیوان
▪ شکر: سه چهارم لیوان
▪ بکینگ پودر: نصف قاشق مرباخوری
▪ نمک: یک چهارم قاشق مرباخوری
▪ …

مواد لازم:

روغن زیتون:

نصف لیوان

شیر:

نصف لیوان

تخم مرغ:

یک عدد بزرگ

آرد:

یک و نصف لیوان

شکر:

سه چهارم لیوان

بکینگ پودر:

نصف قاشق مرباخوری

نمک:

یک چهارم قاشق مرباخوری

انجیر خشک و خرد شده:

یک و نصف لیوان

پوست لیمو:

یک و نصف قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.

قالب کیک مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.

در ظرفی، روغن، شیر و تخم مرغ را با هم بزنید و کنار بگذارید.

در ظرفی دیگر، آرد، شکر ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و مخلوط شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود.

انجیر و پوست لیمو را به آرامی به مایه کیک اضافه کنید.

مایه را درون قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید.

بگذارید کیک کمی سرد شود، سپس روی سینی سیم دار قرار دهید و پس از خنک شدن آن را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق بماند.