دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
کیک لیمو و انجیر
مواد لازم:
روغن زیتون:
نصف لیوان
شیر:
نصف لیوان
تخم مرغ:
یک عدد بزرگ
آرد:
یک و نصف لیوان
شکر:
سه چهارم لیوان
بکینگ پودر:
نصف قاشق مرباخوری
نمک:
یک چهارم قاشق مرباخوری
انجیر خشک و خرد شده:
یک و نصف لیوان
پوست لیمو:
یک و نصف قاشق مرباخوری
طرز تهیه:
فر را روی ۱۷۰ درجه سانتیگراد تنظیم و روشن کنید.
قالب کیک مناسب را با کاغذ روغنی بپوشانید و کنار بگذارید.
در ظرفی، روغن، شیر و تخم مرغ را با هم بزنید و کنار بگذارید.
در ظرفی دیگر، آرد، شکر ، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و مخلوط شیر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یک دست شود.
انجیر و پوست لیمو را به آرامی به مایه کیک اضافه کنید.
مایه را درون قالب بریزید و به مدت ۴۰ دقیقه در فر بپزید.
بگذارید کیک کمی سرد شود، سپس روی سینی سیم دار قرار دهید و پس از خنک شدن آن را با پلاستیک بپوشانید و بگذارید در دمای اتاق بماند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست