چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

چند نكته برای جلوگیری از مسمومیتهای غذایی در خانه .


▪ شستن دستها با صابون و آب گرم از انتقال آلودگی جلوگیری كنید.
▪ گوشت، مرغ و ماهی یخ زده را در یخچال یخ زدایی كنید نه در درجه حرارت اتاق .
▪ غذای باقی مانده را سریع در یخچال بگذارید …

شستن دستها با صابون و آب گرم از انتقال آلودگی جلوگیری كنید.

گوشت، مرغ و ماهی یخ زده را در یخچال یخ زدایی كنید نه در درجه حرارت اتاق .

غذای باقی مانده را سریع در یخچال بگذارید و قبل از سرو كردن دوباره آن را كاملا حرارت دهید.

از تخم مرغ تمیز و سالم استفاده كنید و از مصرف تخم مرغ خام خودداری ورزید.

غذاهای گرم را بالای ۶۰درجه سانتیگراد و غذاهای سرد را زیر ۴۰درجه سانتیگراد نگاه دارید.

غذاها را بادست مخلوط نكنید و از تماس ظروف و دستها و غذا با دهان، دماغ و موی خود خودداری كنید.

اگر دچار یك عفونت پوستی یا یك مرض عفونی هستید در تهیه غذا شركت نكنید.