دوشنبه, ۱۱ تیر, ۱۴۰۳ / 1 July, 2024
مجله ویستا

پسته


پسته

● ترکیبات شیمیایی پسته
آب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن - فسفر - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین (ب-B ) و .....
● خواص دارویی - غذایی
ـ مغز پسته طبیعت گرم دارد و دانه ای مقوی و فربه کننده با …

ترکیبات شیمیایی پسته

آب - پروتئین - چربی - کلسییم - آهن - فسفر - املاح معدنی - کربوهیدرات و ویتامین (ب-B ) و .....

خواص دارویی - غذایی

ـ مغز پسته طبیعت گرم دارد و دانه ای مقوی و فربه کننده با خاصیت غذایی زیاد لذا افراد چاق باید از خوردن آن اجتناب کنند.

ـ مغز پسته برای تقویت قلب و هوش و حافظه موثر میباشد.

ـ کم خونی و ضعف شدید را معالجه میکند.

ـ برای تقویت دهانه معده و تقویت قلب موثر است.

ـ به علت دارا بودن کلسیم و فسفر زیاد در استحکام استخوان و خون و عضلات اهمیت دارد.

ـ پسته به دلیل داشتن مقدار زیاد ی آهن در ادامه حیات و ساختمان هموگلوبین و گلبولهای قرمز خون نقش مهمی را به عهده دارد.

ـ برای سرفه و سینه درد مفید میباشد.

ـ تقویت کننده قوای جنسی است.

ـ مربای پوست پسته برای تقویت معده و اعصاب مفید میباشد.

ـ دردهای کبدی را تسکین میدهد.

ـ سموم بدن و یرقان را از بین میبرد.

ـ برای تقویت قلب و هوش وحافظه موثر است.

ـ پوست سبز پسته را جویده و در دهان مدتی نگهدارید برای تقویت لثه و معالجه جوشهای دهان مفید است.

تذکر

ـ پسته را در جای خشک و خنک نگهداری کنید تا در آن کرم تولید نشود.

ـ چنانچه ضعف یا نارسایی کبد و کلیه دارید ویا به نقرس و دیابت مبتلا هستید از خوردن پسته خودداری کنید.

ـ اگر گرم مزاج و حرارتی هستید خوردن آن مضر است و جوشهای توام با خارش پدید میآورد.

ـ زیاده روی در خوردن آن باعث یبوست و نفخ میشود.