پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

کیک قهوه و گردو


کیک قهوه و گردو

▪ موادلازم:
- کره ذوب شده- ۱۷۵گرم
- شکر- ۱۷۵گرم
- تخم مرغ- ۳عدد
- پودر قهوه- یک قاشق غذاخوری (حل شده در یک قاشق غذاخوری آب جوش)
- آرد کیک- ۱۷۵گرم
- بکینگ پودر- ۲قاشق مرباخوری
- گردوی خردشده- …

موادلازم:

- کره ذوب شده- ۱۷۵گرم

- شکر- ۱۷۵گرم

- تخم مرغ- ۳عدد

- پودر قهوه- یک قاشق غذاخوری (حل شده در یک قاشق غذاخوری آب جوش)

- آرد کیک- ۱۷۵گرم

- بکینگ پودر- ۲قاشق مرباخوری

- گردوی خردشده- ۵۰گرم

مواد لازم برای روی کیک:

- خامه- ۴قاشق غذاخوری

- پودر قهوه- یک و نصف قاشق غذاخوری

- کره ذوب شده- ۱۶۰گرم

- پودر قند- ۲۶۵گرم

- گردو- ۴عدد

طرز تهیه:

فر را روی ۱۹۰درجه سلسیوس روشن و تنظیم کنید. ۲قالب گرد را کمی چرب کنید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را با هم بزنید و کنار بگذارید. کره و شکر را با هم بزنید تا نرم و یکدست شود. سپس کم کم تخم مرغ های زده شده را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شود. در این مرحله قهوه حل شده در آب را اضافه کنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم الک کنید و کم کم به مواد اضافه کنید و هم بزنید. گردوهای خرد شده را به مایه کیک اضافه کنید. مایه کیک را به طور مساوی در ۲قالب بریزید و به مدت ۲۵دقیقه در فر قرار دهید. کیک پخته شده را پس از ۵دقیقه، روی سینی پنجره ای قرار دهید تا خنک شود. برای تهیه روی کیک، خامه را کمی ولرم و پودر قهوه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. کره را هم بزنید. پودر قند و مخلوط قهوه و خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا نرم و یکدست شود.نیمی از خامه آماده شده را بین ۲ کیک و بقیه را برای روی کیک استفاده کنید. روی کیک را نیز با گردو تزئین کنید.