یکشنبه, ۱۷ تیر, ۱۴۰۳ / 7 July, 2024
مجله ویستا

هانی چیکن


هانی چیکن

● مواد لازم:
▪ سینه مرغ: ۴ سینه مرغ ۱۸۰ گرمی
▪ رزماری: چند برگ
▪ گشنیز تازه: چند برگ
▪ نمک و فلفل: به میزان کافی

● طرز تهیه:
سینه‌های مرغ را روی تخته گوشت قرار داده و نصف کنید. درون ماهی‌تابه …

مواد لازم:

سینه مرغ:

۴ سینه مرغ ۱۸۰ گرمی

رزماری:

چند برگ

گشنیز تازه:

چند برگ

نمک و فلفل:

به میزان کافی

طرز تهیه:

سینه‌های مرغ را روی تخته گوشت قرار داده و نصف کنید. درون ماهی‌تابه روغن زیتون همراه با نمک و فلفل بریزید. مرغ‌ها را درون ماهی‌تابه گذاشته تا با مواد تفت داده شوند. زیر گاز را زیاد کرده و هر چند دقیقه یک‌بار مرغ‌ها را برگردانید تا هر ۲ طرف پخته شود. وقت آن رسیده تا سس تند را درست کنید. حالا با برگ گشنیز و رزماری غذا را تزئین کنید.