پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
۱۵ اردیبهشت ـ ۵ می ـ كامیونیتاریانیسم
در سال ۲۰۰۶ از پیدایش فرضیه «كامیونیتاریانیسم» ۲۶ سال گذشت كه پنجم ماه مه ۱۹۸۰ در پایان یك نشست استادان و كارشناسان علوم سیاسی اعلام شده بود.
این فرضیه، لیبرالیسم و استقلال كامل فرد در جامعه را رد می كند و استدلال می كند كه لیبرالیسم كه هر گونه فعالیت افراد را آزاد می داند نمی تواند با این وضعیت، پاسدار دمكراسی واقعی باشد كه جاه طلبی فردی مانع از تحقق آن است. به علاوه، اصحاب و پیروان این فرضیه به استناد نقائص و ضعف های انتخاباتی که در طول قرن ۲۰ در گوشه و کنار جهان انجام شدند، همچنین بی تفاوتی بسیاری از مردم نسبت به امر انتخابات و عدم مشارکت در آنها و نیز نتایج انتخابات، دمکراسی با تعاریف و صورت فعلی را «مردمسالاری» واقعی نمی دانند و با توجه به این نتایج خواهان تجدید نظر کامل در آن هستند.
اصحاب این فرضیه معتقد به اجباری شدن مشاركت مردم در دادن رای، باسواد بودن رای دهندگان (تعیین نصاب تحصیلی)، محدود بودن دوره های مقام انتخابی برای هر فرد (حد اكثر دو دوره)، راههای قانونی برای بركناری منتخب در صورتی كه به خوبی كار نكند و ... هستند.
كامیونیتاریانیست ها همچنین تاكید بر استقلال كامل رسانه ها و دور بودن آنها از دسترسی دولت، اصحاب قدرت و قدرت جویان هستند.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست