جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
چهره فرزند خود را پیشبینی کنید!
سایتهای نوین اینترنتی که بر مبنای تعامل و به اشتراکگذاری و با استفاده از ایدههای خلاقانه کاربران شکل گرفتهاند از مهمترین عوامل اشتیاق کاربران به حضور در فضای مجازی هستند. این هفته نیز مشخصات تعدادی از این سایتها را با یکدیگر مرور میکنیم.
از دیروز تا فردا
آیا تا به حال خواستهاید که بدانید چهره دوستتان در کودکی چگونه بوده است؟ آیا علاقهمندید بدانید چهره خودتان در کهنسالی به چه شکلی خواهد شد؟ شاید پاسخ به این سوالات مشکل باشد و هزاران تصویر گوناگون در ذهن شما نقش ببندد .احتمالا برایتان جالب خواهد بود که به صورت آنلاین و فقط در چند ثانیه بتوانید چهره شبیهسازی شده مورد نظر خود را در ایام کودکی و کهنسالی مشاهده کنید !سایت luxand.com نرمافزار و سرویسهای آنلاین مختلفی ارایه میدهد که از آن جمله میتوان به آنلاین، رایگان و جالب آن اشاره کرد که قادر است بر اساس چهره هر فرد شبیهسازی جالبی را از یک تصویر ارایه دهد .برای مثال، فقط با ارایه یک عکس در این سایت میتوانید چهره مورد نظر را در حالت کودکی یا میانسالی مشاهده کنید. علاوه بر این با ارایه یک تصویر زن و یک تصویر مرد، میتوانید تصویر شبیهسازی شده فرزند آن دو نفر را نیز مشاهده کنید !بنابراین اگر عکسی از خود و همسرتان در دسترس دارید حتما سری به این سایت بزنید. نتایج حاصل از آن حتما برایتان جالب خواهد بود.
تصویر در تصویر
بیشک شما نیز تا به حال تصاویری را در مجلات یا اینترنت مشاهده کردهاید که شامل هزاران تصویر کوچک است و نهایتا این تصاویر کوچک در کنار یکدیگر نمای کلی تصویر یا چهره یک فرد را نمایان میکند .شاید برایتان جالب باشد که چه طور میتوان چنین تصاویری را تهیه کرد. خوشبختانه سایتی وجود دارد که چنین سرویسی را به صورت آنلاین و رایگان در اختیار کاربران قرار میدهد .برای استفاده از خدمات یاد شده تنها کافی است به آدرس click۷.org مراجعه و یکی از تصاویر موجود در هارددیسکتان را انتخاب و روی دکمه Create my Image Mosaic کلیک کنید .این سایت تصویر انتخابی شما را با استفاده از هزاران تصویر کوچک موجود، بازسازی و تهیه میکند. شما پس از چند ثانیه از ارسال تصویر خود نتیجه نهایی را خواهید دید و در صورت تمایل میتوانید آن را روی هارددیسک خود ذخیره کنید.
توییتریها را در فرند فید بیابید
این روزها فرندفید و توییتر دو سایت مطرح وب ۲ به شمار میروند که هر یک توانستهاند کاربران بسیاری را به خود جذب کنند. بسیاری از علاقهمندان دنیای وب ۲ با هر دو سایت آشنایی دارند و کاربر هر دو سرویس به شمار میروند. بنابراین عجیب نیست اگر بخواهیم کسانی را که در توییتر دنبال میکنیم در فرندفید نیز مشترک شویم. متاسفانه توییتر و فرندفید امکانی در این مورد به کاربرانشان نمیدهند اما پس از مراجعه به آدرس https://twitter۲ff.appspot.com به احتمال زیاد مشکلتان برطرف خواهد شد. برای این کار ابتدا نام کاربری و رمز عبور خود را در توییتر وارد و روی دکمه Get Friends کلیک کنید. با این کار تمامی دوستان شما در میکروبلاگ توییتر فهرست میشوند. در قدم بعدی، نام کاربری و remotekey فرندفید خود را تایپ و روی Get Subcriptions کلیک کنید. این کار باعث میشود تا سایت با انطباق نامهای کاربری، دوستان توییتری شما را که در فرندفید حضور دارند و شما مشترکشان نیستید، معرفی کند. اکنون میتوانید با کلیک رویSubcribe با خیال راحت مشترک آنها در فرندفید شوید. البته این سرویس مشکلاتی نیز دارد، زیرا الگوریتم جستوجوکننده آن یک اشکال بزرگ دارد. این اشکال این است که برنامه فقط زمانی درست کار میکند که نام کاربری در هر دو سرویس توییتر و فرندفید با یکدیگر یکسان باشد که البته مقایسه بین آواتارها احتمال اشتباه را تا حدی کاهش میدهد. ضمن اینکه میتوان در موارد مشکوک با مراجعه به صفحه فرندفید شخص مورد نظر و کنترل حساب کاربری وی در توییتر از همه چیز مطمئن شد.
احسان موحدیان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست