سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا

سالاد باقلا همراه لوبیا


سالاد باقلا همراه لوبیا

● مواد لازم
▪ ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دو و یک دوم قاشق چایخوری آبلیمو
▪ یک قاشق غذاخوری عسل
▪ ۱۲ عدد پیاز کوچک و قرمز
▪ کمی نمک و فلفل
▪ ۳۵۰ گرم لوبیا سبز
▪ ۲ قاشق غذاخوری ریحان …

مواد لازم

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون

دو و یک دوم قاشق چایخوری آبلیمو

یک قاشق غذاخوری عسل

۱۲ عدد پیاز کوچک و قرمز

کمی نمک و فلفل

۳۵۰ گرم لوبیا سبز

۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده

دو فنجان باقلا

یک فنجان ذرت

طرز تهیه

لوبیا را شسته و دو سر آن را جدا کنید. سپس آن را درون آب‌جوش قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بپزید تا کاملاً نرم شود. باقلاها را از پوست آن جدا کرده و در قابلمه جداگانه‌ای قرار دهید تا کاملاً در آب جوش بپزد و نرم شود.

لوبیا و باقلاهای پخته شده را در دو سبد بریزید و صبر کنید تا خنک شوند. در ظرف کوچکی روغن زیتون، آبلیمو و عسل را با مقدار دلخواه نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس پیازها را که کاملاً خرد کرده‌اید به آن اضافه کرده و با نوک چنگال به‌خوبی مخلوط کنید.

سپس آن را با باقلا و لوبیا سبز درون ظرف بزرگ‌تری ریخته و خوب هم بزنید. کنسرو ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و سپس به آن ریحان‌های خردشده بیفزایید.