جمعه, ۵ بهمن, ۱۴۰۳ / 24 January, 2025
مجله ویستا
سالاد باقلا همراه لوبیا
مواد لازم
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو و یک دوم قاشق چایخوری آبلیمو
یک قاشق غذاخوری عسل
۱۲ عدد پیاز کوچک و قرمز
کمی نمک و فلفل
۳۵۰ گرم لوبیا سبز
۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
دو فنجان باقلا
یک فنجان ذرت
طرز تهیه
لوبیا را شسته و دو سر آن را جدا کنید. سپس آن را درون آبجوش قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بپزید تا کاملاً نرم شود. باقلاها را از پوست آن جدا کرده و در قابلمه جداگانهای قرار دهید تا کاملاً در آب جوش بپزد و نرم شود.
لوبیا و باقلاهای پخته شده را در دو سبد بریزید و صبر کنید تا خنک شوند. در ظرف کوچکی روغن زیتون، آبلیمو و عسل را با مقدار دلخواه نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس پیازها را که کاملاً خرد کردهاید به آن اضافه کرده و با نوک چنگال بهخوبی مخلوط کنید.
سپس آن را با باقلا و لوبیا سبز درون ظرف بزرگتری ریخته و خوب هم بزنید. کنسرو ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و سپس به آن ریحانهای خردشده بیفزایید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست