سه شنبه, ۲۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 14 May, 2024
مجله ویستا
سالاد باقلا همراه لوبیا
مواد لازم
۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو و یک دوم قاشق چایخوری آبلیمو
یک قاشق غذاخوری عسل
۱۲ عدد پیاز کوچک و قرمز
کمی نمک و فلفل
۳۵۰ گرم لوبیا سبز
۲ قاشق غذاخوری ریحان خرد شده
دو فنجان باقلا
یک فنجان ذرت
طرز تهیه
لوبیا را شسته و دو سر آن را جدا کنید. سپس آن را درون آبجوش قرار دهید و برای ۱۵ دقیقه بپزید تا کاملاً نرم شود. باقلاها را از پوست آن جدا کرده و در قابلمه جداگانهای قرار دهید تا کاملاً در آب جوش بپزد و نرم شود.
لوبیا و باقلاهای پخته شده را در دو سبد بریزید و صبر کنید تا خنک شوند. در ظرف کوچکی روغن زیتون، آبلیمو و عسل را با مقدار دلخواه نمک و فلفل مخلوط کنید. سپس پیازها را که کاملاً خرد کردهاید به آن اضافه کرده و با نوک چنگال بهخوبی مخلوط کنید.
سپس آن را با باقلا و لوبیا سبز درون ظرف بزرگتری ریخته و خوب هم بزنید. کنسرو ذرت را نیز به مواد اضافه کرده و سپس به آن ریحانهای خردشده بیفزایید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا قوه قضاییه رهبر انقلاب شورای نگهبان مجلس مجلس شورای اسلامی صادق زیباکلام حجاب انتخابات مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی تهران پلیس بارش باران شهرداری تهران دستگیری قتل سیل سازمان هواشناسی سلامت زلزله وزارت بهداشت
قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا بازار خودرو بورس سایپا مسکن بانک مرکزی حقوق بازنشستگان گاز دلار
همایون شجریان نمایشگاه کتاب فضای مجازی نمایشگاه کتاب تهران کتاب شاهنامه سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران دفاع مقدس تلویزیون سریال رضا عطاران
وزارت علوم دانشگاه تهران تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه افغانستان ترکیه نوار غزه اوکراین طالبان
استقلال فوتبال پرسپولیس فولاد خوزستان لیگ برتر فولاد مهدی طارمی رئال مادرید باشگاه استقلال لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی
هوش مصنوعی فناوری گوگل تبلیغات نوآوری شفق قطبی ناسا اپل دبی
خواب زیبایی شیر تجهیزات پزشکی درمان ناباروری واکسن فشار خون