سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

خوراک گوشت و پیاز


خوراک گوشت و پیاز

● مواد لازم ( برای چهار نفر)
▪ فیله گوساله - ۳۷۵ گرم
▪ روغن زیتون - دو قاشق چایخوری
▪ پیاز کوچک درسته - ۱۲-۱۰ عدد
▪ فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز هر کدام - یک عدد
▪ گوجه‌فرنگی چهار قاچ شده - سه …

مواد لازم ( برای چهار نفر)

فیله گوساله - ۳۷۵ گرم

روغن زیتون - دو قاشق چایخوری

پیاز کوچک درسته - ۱۲-۱۰ عدد

فلفل دلمه‌ای زرد و قرمز هر کدام - یک عدد

گوجه‌فرنگی چهار قاچ شده - سه عدد

ریحان تازه - چهار شاخه

سرکه - دو قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم

طرز تهیه

گوشت را پاک کرده و مکعبی خرد کنید. روغن را در تابه حرارت داده و گوشت و پیازها را در آن سرخ کنید.

فلفل‌ها را شسته و تخم آنها را بگیرید و سپس به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. وقتی گوشت کمی سرخ شد فلفل‌ها و گوجه‌فرنگی‌ها را به آن بیفزایید و چهار الی پنج دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.

نصف برگ ریحان‌ها را درشت خرد کنید و در تابه بریزید. سرکه، نمک و فلفل را به آن افزوده و در تابه را ببندید. وقتی گوشت پخته شد خوراک آماده است.

باقیمانده ریحان‌ها را روی خوراک بپاشید و در ظرف موردنظر سرو کنید. برای این که گوشت‌تان مغزپخت شود قبل از افزودن مواد دیگر آن را بیشتر روی حرارت بگذارید.

groohashpazi.blogfa.com