چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خوراک گوشت و پیاز
مواد لازم ( برای چهار نفر)
فیله گوساله - ۳۷۵ گرم
روغن زیتون - دو قاشق چایخوری
پیاز کوچک درسته - ۱۲-۱۰ عدد
فلفل دلمهای زرد و قرمز هر کدام - یک عدد
گوجهفرنگی چهار قاچ شده - سه عدد
ریحان تازه - چهار شاخه
سرکه - دو قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه - به میزان لازم
طرز تهیه
گوشت را پاک کرده و مکعبی خرد کنید. روغن را در تابه حرارت داده و گوشت و پیازها را در آن سرخ کنید.
فلفلها را شسته و تخم آنها را بگیرید و سپس به قطعات نسبتا درشت خرد کنید. وقتی گوشت کمی سرخ شد فلفلها و گوجهفرنگیها را به آن بیفزایید و چهار الی پنج دقیقه دیگر به تفت دادن ادامه دهید.
نصف برگ ریحانها را درشت خرد کنید و در تابه بریزید. سرکه، نمک و فلفل را به آن افزوده و در تابه را ببندید. وقتی گوشت پخته شد خوراک آماده است.
باقیمانده ریحانها را روی خوراک بپاشید و در ظرف موردنظر سرو کنید. برای این که گوشتتان مغزپخت شود قبل از افزودن مواد دیگر آن را بیشتر روی حرارت بگذارید.
groohashpazi.blogfa.com
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست