یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
این کیک شوهرتان را عاشق شما می کند
کیک پختن از آن کارهایی است که به قول معروف لم دارد؛ باید بارها آن را درست کرده باشید تا بتوانید یک کیک بیعیب درست کنید. معمولا لم یاد دادنی نیست و با تجربه به دست میآید اما این ۶ تکنیک به عقیده بسیاری از آشپزهای حرفهای، لم اصلی کیک پختن است؛ اگر آنها را بدانید هیچوقت کیکتان خراب نخواهد شد.
۱- از مصرف تخممرغ سرد اجتناب کنید
معلوم است که میدانید باید قبل از پختن کیک کره را بیرون بگذارید تا به دمای اتاق برسد اما خیلیها با تخممرغ این کار را نمیکنند. درصورتی که اگر تخممرغ سرد را در مایه کیک استفاده کنید، موادتان بهخوبی با هم مخلوط نخواهند شد. اگر وقت کافی برای گرم کردن مواد ندارید، کره را به تکههای کوچک تقسیم کنید و برای ۵ ثانیه، فراموش نکنید، فقط ۵ ثانیه در مایکروویو بگذارید. برای گرم کردن تخممرغها هم میتوانید آنها را در یک ظرف پر از آب گرم برای چند دقیقه غوطهور کنید.
۲- آرد را به درستی اندازه کنید
آرد را با قاشق در پیمانه اندازهگیری کنید و روی آن را حتما با چاقو صاف کنید. هیچوقت آرد را با پیمانه از بسته آن برندارید چون آرد فشرده شده و بیشتر از چیزی که برای درست کردن کیک از روی دستورتان نیاز دارید آرد در پیمانه جمع میشود.
۳- برای چرب کردن کف قالب از برس مخصوص استفاده کنید
اگر کره را در قالب بیندازید و درست همه جای آن را چرب نکنید، کیک در بعضیجاها به قالب میچسبد. کره باید کاملا همگن در ته قالب پخش شود. کره کاملا نرم شده را با قاشق بردارید، برس را روی آن بکشید و با دقت با برس همه جای قالب را چرب کنید. اگر برس در دسترس ندارید، میتوانید از یک تکه پنبه برای چرب کردن قالب استفاده کنید.
۴- تا جایی که میتوانید قالب را نزدیک به مرکز گرما در فر قرار دهید
میدانید که باید حتما فر را از قبل گرم کرده باشید اما قالب را در فر گذاشتن تکنیکهای دیگری هم دارد. پنجره وسط همیشه بهترین مکان است. سعی کنید، قالب در مرکز گرمای فر قرار بگیرد. علاوه بر این دقت داشته باشید قالب به هیچ وجه به دیوارههای فر نچسبد چون حرارت در بخشی از قالب بالاتر میرود. اگر میخواهید چند قالب را با هم در فر بگذارید، آنها را تا جایی که میتوانید در فر پخش کنید.
۵- قالب را هنگام پخت بچرخانید
چرخاندن قالب در فر پخت یکنواخت کیک را تضمین میکند. باید صبر کنید حدود دو سوم از زمان پخت کیک بگذرد تا کیک کاملا خودش را بگیرد، بعد قالب را بچرخانید و اگر لازم است آن را در فر جابهجا کنید و اجازه دهید یک سوم زمان باقیمانده با زاویه دیگری بپزد.
۶- برای مالیدن خامه کیک را وارونه کنید
پشت کیک معمولا صافتر است. میتوانید برای درست کردن کیکهای لایهای کیک را برگردانید و پشت آن را خامه بمالید. اگر روی کیک شما به اندازه کافی صاف نیست، میتوانید کمی از آن را با چاقو ببرید تا صاف شود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس حجاب دولت سیزدهم دولت جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد پاکستان رئیسی امام خمینی رئیس جمهور
هواشناسی تهران سیل پلیس شهرداری تهران قتل کنکور وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی پایتخت
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم مالیات
سریال سینمای ایران تلویزیون سینما موسیقی سریال پایتخت قرآن کریم فیلم مهران مدیری کتاب
خورشید
اسرائیل رژیم صهیونیستی آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس عربستان ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی فوتسال جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور سپاهان باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتسال ایران بارسلونا
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری سامسونگ ناسا اپل بنیاد ملی نخبگان آیفون نخبگان
دندانپزشکی خواب کاهش وزن بارداری مالاریا