یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا

مربای آلبالو با عطر رزماری


مربای آلبالو با عطر رزماری

● مواد لازم
▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دو قاشق غذاخوری موسیر
▪ یک فنجان و نیم آلبالو
▪ یک فنجان گردو خرد شده
▪ یک قاشق چایخوری رزماری
▪ نمک و فلفل
▪ یک چهارم فنجان آب آلبالو …

مواد لازم

سه قاشق غذاخوری روغن زیتون

دو قاشق غذاخوری موسیر

یک فنجان و نیم آلبالو

یک فنجان گردو خرد شده

یک قاشق چایخوری رزماری

نمک و فلفل

یک چهارم فنجان آب آلبالو

یک قاشق غذاخوری عسل

طرز تهیه

روغن زیتون را درون قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس موسیرها را خرد کرده و داخل آن بریزید و برای ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا کمی تغییر رنگ داده و نرم شود. سپس گردوها را خرد کنید. برگ‌های تازه رزماری را شسته و خرد کنید. هسته آلبالوها را از آن جدا کرده و آلبالوها را به چهار قسمت تقسیم کنید. گردو ،برگ رزماری و آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید مواد برای ۵ دقیقه در مجاورت حرارت ملایم قرار گیرند تا کمی نرم شوند. در این مرحله به میزان دلخواه نمک و فلفل به مواد بیفزائید.

عسل را همراه با آب آلبالو به آهستگی به مواد اضافه کنید و تا جایی حرارت دهید که شربتی غلیظ از آن درست شود.این مربا را با نان در وعده صبحانه میل کنید.