یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
مربای آلبالو با عطر رزماری
مواد لازم
سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
دو قاشق غذاخوری موسیر
یک فنجان و نیم آلبالو
یک فنجان گردو خرد شده
یک قاشق چایخوری رزماری
نمک و فلفل
یک چهارم فنجان آب آلبالو
یک قاشق غذاخوری عسل
طرز تهیه
روغن زیتون را درون قابلمهای ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. سپس موسیرها را خرد کرده و داخل آن بریزید و برای ۲ تا ۳ دقیقه حرارت دهید تا کمی تغییر رنگ داده و نرم شود. سپس گردوها را خرد کنید. برگهای تازه رزماری را شسته و خرد کنید. هسته آلبالوها را از آن جدا کرده و آلبالوها را به چهار قسمت تقسیم کنید. گردو ،برگ رزماری و آلبالوها را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید مواد برای ۵ دقیقه در مجاورت حرارت ملایم قرار گیرند تا کمی نرم شوند. در این مرحله به میزان دلخواه نمک و فلفل به مواد بیفزائید.
عسل را همراه با آب آلبالو به آهستگی به مواد اضافه کنید و تا جایی حرارت دهید که شربتی غلیظ از آن درست شود.این مربا را با نان در وعده صبحانه میل کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران شورای نگهبان انتخابات حسین امیرعبداللهیان دولت مجلس شورای اسلامی حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی انتخابات مجلس دوازدهم دانشگاه تهران
تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل فضای مجازی قتل سامانه بارشی سازمان هواشناسی باران یسنا آموزش و پرورش هلال احمر
خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت خودرو یارانه قیمت طلا بانک مرکزی مسکن دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو تورم
تلویزیون نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سینمای ایران صدا و سیما رهبر انقلاب مسعود اسکویی صداوسیما موسیقی سریال مهران غفوریان تئاتر
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه امیرعبداللهیان اوکراین نوار غزه انگلیس یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید مهدی طارمی لیگ برتر سپاهان جواد نکونام بارسلونا باشگاه استقلال بازی علی خطیر
باتری گوگل اپل آیفون پهپاد سامسونگ ناسا عکاسی مایکروسافت
ویتامین کاهش وزن دیابت خواب بیمارستان سلامتی چای افسردگی توت فرنگی چاقی آلرژی اعتماد به نفس