دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
مجله ویستا
کافئین و سرطان سینه
مصرف مواد غذایی حاوی کافئین در افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه نقشی ندارد. برخلاف تحقیقاتی که در گذشته درخصوص ارتباط مصرف مواد غذایی حاوی کافئین و افزایش احتمال ابتلا به سرطان سینه انجام شده بود، جدیدترین تحقیقات نشان می دهد قرار دادن مواد غذایی حاوی کافئین در رژیم غذایی، در سرطانی شدن سلول ها نقشی ندارد.
محققان دانشکده پزشکی هاروارد اعلام کردند: تحقیقاتی که مبنی بر افزایش خطر ابتلا به سرطان سینه در زنانی که روزانه بیش از پنج فنجان قهوه می نوشند، گزارش شده است، در نتیجه آمار غلط و تصادفی محققان است. آنها معتقدند کافئین در میزان ترشح هورمون های استروژن و پروژسترون اختلالی ایجاد نمی کند. تحقیقات دیگر نشان می دهد، مصرف قهوه و دیگر مواد غذایی حاوی کافئین خطر ابتلا به دیابت نوع دو را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
[رزا نجفی]
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست