سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

کوکوی بادمجان کبابی با آرد سیب زمینی


کوکوی بادمجان کبابی با آرد سیب زمینی

● مواد لازم:
▪ بادمجان قلمی: ۱ کیلو؛
▪ پودر زیره: ۱ قاشق چای خوری؛
▪ پودر تخم گشنیز: یک دوم قاشق چای خوری؛
▪ تخم مرغ: ۴ تا ۵ عدد؛
▪ سیر: ۲ حبه؛
▪ آرد سیب زمینی: ۱ قاشق غذا خوری؛
▪ زعفران …

مواد لازم:

بادمجان قلمی:

۱ کیلو؛

پودر زیره:

۱ قاشق چای خوری؛

پودر تخم گشنیز:

یک دوم قاشق چای خوری؛

تخم مرغ:

۴ تا ۵ عدد؛

سیر:

۲ حبه؛

آرد سیب زمینی:

۱ قاشق غذا خوری؛

زعفران دم کرده:

به میزان دلخواه؛

نمک و فلفل:

به میزان لازم؛

روغن برای سرخ کردن:

به میزان دلخواه.

طرز تهیه:

- بادمجان ها را کباب کرده، پوست آن ها را جدا می کنیم و با آب سرد می شوییم. این بادمجان ها را در آبکش ریخته و برای این که تلخی آن گرفته شود، روی بادمجان ها کمی نمک می ریزیم و می گذاریم تا نیم ساعت بماند.

- بعد از گذشت این مدت بادمجان ها را آبکشی کرده و با گوشت کوب یا مخلوط کن پوره می کنیم و آن ها را کنار می گذاریم.

- در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را با نمک، فلفل و سیر رنده شده خوب مخلوط می کنیم، پودر تخم گشنیز، زعفران دم کرده و آرد سیب زمینی را با تخم مرغ و بادمجان پوره شده خوب هم می زنیم.

- در تابه ای روغن می ریزیم و وقتی روغن گرم شد، مایه را درون آن ریخته و در ظرف را می بندیم.

- وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، آن را برگردانده و طرف دیگر را بدون درپوش سرخ می کنیم.

نکته:

برای کباب کردن بادمجان، با چاقو روی پوست تمام بادمجان ها شکاف ایجاد کنید تا هنگام کباب شدن نترکد.