پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
کیک نارگیل با میوه و خامه
مواد لازم :
مواد لازم:
آرد: ۲۰۰ گرم
کره:
۱۰۰ گرم
تخممرغ:
۲ عدد
شکر:
دوسوم لیوان
پودر نارگیل:
۵۰ گرم
روغن مایع:
۴ قاشق سوپخوری
بکینگپودر:
یک قاشق چایخوری
اسانس نارگیل:
۶ قطره
ماست:
۲ قاشق غذاخوری
روش تهیه :
ابتدا کره، شکر و روغن مایع را با همزن برقی خوب به هم میزنیم تا پف کنند سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه کرده و مواد را آنقدر به هم میزنیم تا یکدست شوند. در این مرحله ماست را با مواد مخلوط میکنیم سپس آرد، بکینگپودر و پودر نارگیل و اسانس نارگیل را در کاسهای دیگر مخلوط کرده و به مواد اضافه میکنیم. مواد را داخل قالبهای گرد به قطر ۶ تا ۷ سانتیمتر که حدود یک سانتیمتر ارتفاع دارند تقسیم میکنیم طوری که مایه کیک نصف قالب را بپوشاند.
روی کیک مقداری کمپوت آناناس یا کمپوت هلو قرار میدهیم و قالب را داخل فر میگذاریم. این کیک روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت حدود ۴۵دقیقه پخته و طلایی شوند. بعد از پخت روی کیک ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شربت قند ریخته و روی هرکدام را با خامه، کمپوت میوه و پسته تزئین میکنیم.
زندگی ایده آل
اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست