پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا

کیک نارگیل با میوه و خامه


کیک نارگیل با میوه و خامه

مواد لازم :
▪ مواد لازم: آرد: ۲۰۰ گرم
▪ کره: ۱۰۰ گرم
▪ تخم‌مرغ: ۲ عدد
▪ شکر: دوسوم لیوان
▪ پودر نارگیل: ۵۰ گرم
▪ روغن مایع: ۴ قاشق سوپ‌خوری
▪ بکینگ‌پودر: یک قاشق چای‌خوری
▪ اسانس نارگیل: …

مواد لازم :

مواد لازم:

آرد: ۲۰۰ گرم

کره:

۱۰۰ گرم

تخم‌مرغ:

۲ عدد

شکر:

دوسوم لیوان

پودر نارگیل:

۵۰ گرم

روغن مایع:

۴ قاشق سوپ‌خوری

بکینگ‌پودر:

یک قاشق چای‌خوری

اسانس نارگیل:

۶ قطره

ماست:

۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه :

ابتدا کره، شکر و روغن مایع را با همزن برقی خوب به هم می‌زنیم تا پف کنند سپس تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کرده و مواد را آن‌قدر به هم می‌زنیم تا یکدست شوند. در این مرحله ماست را با مواد مخلوط می‌کنیم سپس آرد، بکینگ‌پودر و پودر نارگیل و اسانس نارگیل را در کاسه‌ای دیگر مخلوط کرده و به مواد اضافه می‌کنیم. مواد را داخل قالب‌های گرد به قطر ۶ تا ۷ سانتی‌متر که حدود یک سانتی‌متر ارتفاع دارند تقسیم می‌کنیم طوری که مایه کیک نصف قالب را بپوشاند.

روی کیک مقداری کمپوت آناناس یا کمپوت هلو قرار می‌دهیم و قالب را داخل فر می‌گذاریم. این کیک روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است به مدت حدود ۴۵دقیقه پخته و طلایی ‌شوند. بعد از پخت روی کیک ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری شربت قند ریخته و روی هرکدام را با خامه، کمپوت میوه و پسته تزئین می‌کنیم.

زندگی ایده آل

اختصاصی مجله اینترنتی برترین ها Bartarinha.ir