شنبه, ۲۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 11 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی کدو


کوکوی کدو

کوکوی کدو به خاطر داشتن کدو سبز وعده غذایی سالمی برای دیابتی‌ها و افراد دارای کلسترول بالا به حساب می‌آید. کدو دارای خاصیت ضد سرطانی است و در کاهش علایم بیماری‌های قلبی، پروستات …

کوکوی کدو به خاطر داشتن کدو سبز وعده غذایی سالمی برای دیابتی‌ها و افراد دارای کلسترول بالا به حساب می‌آید. کدو دارای خاصیت ضد سرطانی است و در کاهش علایم بیماری‌های قلبی، پروستات و مشکلات روده‌ای موثر است.

مواد لازم:

کدو ۳عدد

تخم‌مرغ ۴ عدد

آرد سفید یک قاشق

زعفران نوک قاشق چای‌خوری

دارچین نوک قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به مقدار لازم

روغن برای سرخ کردن

طرز تهیه:

کدوها را شسته و بعد از پوست کندن، با رنده درشت رنده کنید. در ظرفی دیگر تخم‌مرغ را با چنگال بزنید تا کف کند. سپس آرد، نمک، زعفران و دارچین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. آرد باعث می‌شود که آب اضافی کدوی رنده شده جذب شده و کوکو شل نشود. حالا کدو را با این مواد مخلوط کنید و در تابه گردی که داخل آن روغن ریخته‌اید و آن را گرم کرده اید، بریزید. می‌توانید در این مرحله کمی شوید خشک هم به مواد اضافه کنید. در این صورت رنگ کوکوی شما سبزتر خواهد شد و عطر بهتری می‌گیرد.

بعد از آن که تابه را روی گاز گذاشتید، شعله را برای مدت یک دقیقه زیاد کرده و سپس کم کنید، در ظرف را بگذارید تا کدو بپزد و کوکو شکل خود را پیدا کند. حالا آن را مانند کوکوی سبزی برش بزنید و هر تکه را برگردانید و طرف دیگر را هم در روغن سرخ کنید. در این مرحله نباید در ظرف را روی آن بگذارید تا کوکو تردتر و برشته‌تر شود.