چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
خرما سرخ شده یک دسر خوشمزه مخصوص ماه رمضان
خرما سرخ شده یک دسر ابتکاری و خوشمزه است که می توانید برای افطار ماه رمضان درست کنید.
خرما سرخ شده
مواد لازم برای خرما سرخ شده
آرد : 8 قاشق غذاخوری
خمیر مایه فوری : 1 قاشق غذاخوری
ماست : 5 قاشق غذاخوری
شکر : 2 قاشق غذاخوری
گلاب : 2 قاشق غذاخوری
وانیل : نوک قاشق چایخوری
خرما و گردو : به میزان لازم
طرز تهیه خرما سرخ شده
ابتدا تمام مواد به جز خرما را با هم مخلوط می کنیم تا یک خمیر غلیظ درست شود. این خمیر باید از مواد کیک کمی غلیظتر باشد.
نیم ساعت می گذاریم خمیر استراحت کند تا خمیر مایه کاملا ور بیاید.
در ظرف دیگر خرماها را شسته و هسته آنها را جدا کنید.
درون خرما را با گردو پر کنید.
خرما ها را در خمیر می غلطانیم تا سطح خرما کاملا با خمیر پوشیده شود.
در آخر خرما ها را داخل روغن داغ و غوطه ور شده سرخ می کنیم و بعد از سرخ شدن داخل دستمال می گذاریم تا روغن اضافی آن خارج شود.
تهیه و تدوین : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
Save
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست