چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
جو
جو برای هزاران سال غذای اصلی بسیاری از مردم جهان بوده است. گلادیاتورهای رومی جو را به دلیل انرژی زایی زیادش مصرف میكردند. جوماده غذایی شفابخش نام دارد و در مبارزه با سرطان ، تنظیم كلسترول و درمان یبوست موثر است.
تركیبات ضد سرطان:
جو دارای تركیبات شیمیایی با نام Protease inhibitors (مهار كننده آنزیم تجزیه كننده پروتئین) پروتوآزاینهبیور است. این تركیب عوامل تولید سرطان در روده را متوقف كرده و از ایجاد تومورها جلوگیری می كند.
كنترل كننده كلسترول:
جو دارای تركیباتی است كه در وهله اول از تولید كلسترول LDL(چربی مضر) در كبد جلوگیری می كند. این اقدام ،یعنی عدم تولید كلسترول LDL باعث می شود كه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی كاهش پیدا كند.
درمان یبوست:
تحقیقات دانشمندان ایالت مونتانای آمریكا نشان میدهد كه جو در تنظیم و كاهش دردهای شكمی و درمان یبوست موثر است.
چه مقدار جو مصرف كنیم؟
بر اساس تحقیقات اگر فردی روزی ۳ بار جو مصرف كند،بعد از ۶ هفته ۱۵ درصد از كلسترول خونش كاهش پیدا می كند. جو را در طبخ غذا و یا به عنوان نان جو استفاده كنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست