پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

پاستای فرمی با پنیر


پاستای فرمی با پنیر

در این غذا لایه‎ای از پنیر پارمسان، گورگونزولا و فونتینای آب شده پاستا‎ی فرمی را در برمی‎گیرد. گوجه فرنگی تنوری طعم بسیار جالبی را به آن می‎دهد.

مدت زمان نگه‎داری در فریزر: تا ۱ ماه

برای سرو: یک شب قبل از سرو غذا در یخچال نگه‎داری شود.

مناسب برای : ۶ نفر

زمان آماده سازی : ۳۰ دقیقه

زمان خنک شدن : ۱ شب

مواد لازم برای تهیه پاستای فرمی با پنیر :

پاستای فرمی : ۳۵۰ گرم

گوجه کبابی اسلایس شده یا کنسرو گوجه فرنگی ۴۰۰ گرم

پیاز خردشده ۱عدد بزرگ

سیر نگینی شده ۲ قاشق سوپ خوری (۱۲ عدد)

روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری

خامه‌ی زده شده ۲ پیمانه

پنیر پارمسان رنده شده ۱ پیمانه (۱۲۰ گرم)

پنیر گورگونزولای خرد شده(بلو چیز) ¾ پیمانه (۸۵ گرم)

پنیر فونتینای رنده شده ½ پیمانه (۶۰ گرم)

نمک ¾ قاشق سوپ خوری

پودر فلفل سیاه ¼ قاشق سوپ خوری

جعفری تازه در صورت تمایل

طرز تهیه پاستای فرمی با پنیر :

۱ - پاستا را طبق روش معمول آبکش کنید. سپس آن را به یک ظرف مستطیل شکل بدون روغن منتقل کنید و گوجه را به آن اضافه نمایید.

۲ - در یک تابه پیاز و سیر را در روغن زیتون با حرارت معمولی تا موقعی که طلایی شوند سرخ کنید. خامه‎ی زده شده را اضافه کرده و بگذارید تا به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید تا به طور ملایم بدون سرپوش بجوشد. حدود ۵ دقیقه به طور یکنواخت هم بزنید تا غلیظ شود. سپس پنیر پارمسان، گورگونزولا، پنیر فونتینا، نمک و فلفل را به سس اضافه کرده و هم بزنید. مخلوط حاصل را روی پاستا بریزید.

۳ - ظرف را با سلفون و فویل بپوشانید و به مدت ۱ ماه در فریزر بگذارید. برای سرو این غذا از یک شب قبل آن را در یخچال بگذارید.

۴ - فر را در دمای ۴۲۵ درجه‎ی فارنهایت قرار دهید تا گرم شود. سلفون را از روی ظرف برداشته و فقط فویل را روی آن بگذارید. سپس به مدت ۳۵ الی ۴۰ دقیقه در فر قرار دهید. در صورت تمایل می‎توانید با جعفری تزیین نمایید.