پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
طبخ غذا در ظروف مسی، آری یا خیر ؟!
برای جبران کمبود خون و پیشگیری از ورود میکروب به غذا از ظروف مسی برای طبخ غذا استفاده شود.
جیره غذایی طبیعت بدن در روز برای دریافت آهن حدود ۱۵میلی گرم است که از این مقدار حدود ۱۰ درصد آن از طریق روده ها جذب می شود.
به عبارت دیگر، روزانه کمتر از یک میلی گرم آهن از بدن دفع می شود و با توجه به محدودیت متابولیسم آهن، چنانچه بیماری درجریان یک خونریزی مزمن، روزانه حدود چهار میلی لیتر خون از دست بدهد، دچار کم خونی می شود.
تنگی نفس، تپش قلب و درد قفسه سینه از مهم ترین علایم کم خونی است، طبخ غذا در ظروف مسی، تاثیر بسزایی درجبران کمبود خون در بدن دارد.
یون آزاد شده از ظروف مسی هنگام طبخ وارد غذا می شود و در نتیجه انسان، احساس نشاط و انرژی فوق العاده ای می کند.
دکتر گودرز وحدتی
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی قوه قضاییه هلال احمر تهران پلیس روز معلم سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه نوار غزه چین انگلیس ترکیه اوکراین نتانیاهو یمن
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی هواپیما کولر تبلیغات موبایل تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی کاهش وزن دیابت داروخانه