چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

یک نوع غذای هندی(با انواع سبزی)


این غذا چون دارای چندین نوع ادویه و سبزی است در صورتی که به بعضی از آنها دسترسی نبود اشکالی ندارد.باید توجه داشت تمام سبزیها در نهایت ظرافت و خیلی ریز خرد شوند.
● مواد لازم:
روغن …

این غذا چون دارای چندین نوع ادویه و سبزی است در صورتی که به بعضی از آنها دسترسی نبود اشکالی ندارد.باید توجه داشت تمام سبزیها در نهایت ظرافت و خیلی ریز خرد شوند.

مواد لازم:

روغن مایع=۱ لیوان

پیاز خرد شده=۱ فنجان

شلغم پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم

هویج پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم

لوبیای سبز خرد شده=۲۵۰ گرم

نخود سبز از پوست درآمده=۲۵۰ گرم

سیب زمینی پوست کنده خرد شده=۲۵۰ گرم

رب گوجه فرنگی خوش رنگ=۲ قاشق سوپخوری

زنجبیل تازه رنده شده=۱ قاشق غذاخوری(یا ۱ قاشق چایخوری پودر زنجبیل)

فلفل سبز دلمه خرد شده=۱ فنجان

سیر کوبیده نرم=۱ قاشق غذاخوری

تخم گشنیز کوبیده نرم=۱ قاشق مرباخوری

فلفل تند قرمز=به مقداری که میل داریم غذا تند شود.

فلفل سیاه کوبیده=به مقدار کم

زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری

شنبلیله خشک کوبیده نرم=۲/۱ قاشق غذاخوری سرخالی

آبلیموی تازه=۳ تا ۴ قاشق سوپخوری

طرز تهیه:

در ظرف مناسبی روغن را می ریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. پیاز خرد شده و سیر له شده را در روغن ریخته و کمی سرخ می‌نمائیم.بعد تمام ادویه را می ریزیم و هم می زنیم و کاملا مخلوط می‌نمائیم. وقتی مواد کمی با هم سرخ شدند ابتدا سیب زمینی را می‌ریزیم و ۲ لیوان آب به آن اضافه می‌نمائیم؛حرارت را ملایم می کنیم در ظرف را می‌گذاریم تا سیب زمینی کاملا پخته و له شود. بعد سایر سبزیها را اضافه می‌نمائیم و مخلوط می کنیم. در صورتی که غذا خیلی سفت بود کمی آب اضافه می‌نمائیم و می‌گذاریم سبزیها با حرارت ملایم بپزند.در آخر کار رب گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه نموده نمک و تندی غذا را اضافه می‌نمائیم.باید تامل کرد تا سس غذا کاملا غلیظ شود.این غذا خود به تنهایی مطبوع است.و می‌توان آنرا همراه برنج و هر نوع گوشت سرو نمود.