پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

نان کره‌ای


نان کره‌ای

● مواد لازم:
▪ آرد: ۳ و نیم پیمانه
▪ خمیر مایه: ۲ قاشق مرباخوری
▪ آرد سیب زمینی: ۲قاشق غذاخوری
▪ شیرخشک: ۳ قاشق غذاخوری
▪ شکر: ۲ قاشق غذاخوری
▪ نمک: کمتراز یک قاشق مرباخوری
▪ کره نرم: …

مواد لازم:

آرد:

۳ و نیم پیمانه

خمیر مایه:

۲ قاشق مرباخوری

آرد سیب زمینی:

۲قاشق غذاخوری

شیرخشک:

۳ قاشق غذاخوری

شکر:

۲ قاشق غذاخوری

نمک:

کمتراز یک قاشق مرباخوری

کره نرم:

۴قاشق غذاخوری

آب ولرم:

دو سوم پیمانه

شیر ولرم:

نصف پیمانه

طرز تهیه:

تمام مواد را با هم مخلوط کنید و به مدت ۷دقیقه ورز دهید تا نرم و چسبناک شود. خمیر را در یک کاسه که از قبل چرب شده است قرار دهید و بگذارید به مدت ۶۰ تا ۹۰دقیقه بماند تا حجم آن دو برابر شود. خمیر را به ۱۶قسمت تقسیم کنید و هر یک را به شکل توپ دربیاورید و در سینی فر که کمی چرب شده است، بچینید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۶۰ تا ۹۰دقیقه کنار بگذارید تا ور بیاید. فر را روی ۱۸۰درجه سلسیوس تنظیم کنید و به مدت ۲۵دقیقه در فر بپزید. بلافاصله پس از درآوردن از فر کره آب شده را روی آن بمالید و سرو کنید.