چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا
خورشت قارچ و پنیر
مواد لازم:
قارچ خرد شده:
۱۰عدد
پیاز سرخ شده:
نصف پیمانه
نخود سبز آب پز شده:
یک پیمانه
پنیر کمی سرخ شده:
۱۰۰گرم
زنجبیل تازه رنده شده:
نصف قاشق غذاخوری
سیر تازه رنده شده:
نصف قاشق غذاخوری
پوره گوجه فرنگی:
نصف پیمانه
ماست:
۳قاشق غذاخوری
برگ بو، میخک، دارچین و هل:
هریک ۲ تا ۳ عدد
شیر:
۳ قاشق غذاخوری
پودر زردچوبه:
نصف قاشق مرباخوری
پودر گشنیز:
نصف قاشق مرباخوری
پودر کاری:
نصف قاشق مرباخوری
نمک و فلفل:
به میزان کافی
طرز تهیه:
در مقداری روغن داغ، برگ بو، میخک، چوب دارچین و هل را کمی تفت دهید. پیاز، زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا مواد طلایی شود. پوره گوجه فرنگی، ماست، نمک و بقیه ادویه را اضافه کنید و تفت دهید تا روغن از مواد جدا شود. قارچ خرد شده و نخود، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید. شیر، پنیر و یک پیمانه آب به مواد اضافه کنید و بگذارید خورشت روی حرارت کم بپزد تا آماده شود.
وقتی مواد کمی غلیظ شد و جا افتاد،آن را با نان سرو کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست