چهارشنبه, ۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 22 January, 2025
مجله ویستا

خورشت قارچ و پنیر


خورشت قارچ و پنیر

● مواد لازم:
▪ قارچ خرد شده: ۱۰عدد
▪ پیاز سرخ شده: نصف پیمانه
▪ نخود سبز آب پز شده: یک پیمانه
▪ پنیر کمی سرخ شده: ۱۰۰گرم
▪ زنجبیل تازه رنده شده: نصف قاشق غذاخوری
▪ سیر تازه رنده شده: نصف …

مواد لازم:

قارچ خرد شده:

۱۰عدد

پیاز سرخ شده:

نصف پیمانه

نخود سبز آب پز شده:

یک پیمانه

پنیر کمی سرخ شده:

۱۰۰گرم

زنجبیل تازه رنده شده:

نصف قاشق غذاخوری

سیر تازه رنده شده:

نصف قاشق غذاخوری

پوره گوجه فرنگی:

نصف پیمانه

ماست:

۳قاشق غذاخوری

برگ بو، میخک، دارچین و هل:

هریک ۲ تا ۳ عدد

شیر:

۳ قاشق غذاخوری

پودر زردچوبه:

نصف قاشق مرباخوری

پودر گشنیز:

نصف قاشق مرباخوری

پودر کاری:

نصف قاشق مرباخوری

نمک و فلفل:

به میزان کافی

طرز تهیه:

در مقداری روغن داغ، برگ بو، میخک، چوب دارچین و هل را کمی تفت دهید. پیاز، زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کنید و تفت دهید تا مواد طلایی شود. پوره گوجه فرنگی، ماست، نمک و بقیه ادویه را اضافه کنید و تفت دهید تا روغن از مواد جدا شود. قارچ خرد شده و نخود، نمک و فلفل را اضافه کنید و تفت دهید. شیر، پنیر و یک پیمانه آب به مواد اضافه کنید و بگذارید خورشت روی حرارت کم بپزد تا آماده شود.

وقتی مواد کمی غلیظ شد و جا افتاد،آن را با نان سرو کنید.