چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا

ماکارونی با گوشت و سس مخصوص


ماکارونی با گوشت و سس مخصوص

● مواد لازم
▪ ۲۵۰ گرم ماکارونی شکلی
▪ مقداری نمک
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ دو فنجان پیاز خرد شده
▪ دو حبه سیر خرد شده
▪ یک قاشق چای‌خوری، پونه و رزماری
▪ کمی فلفل قرمز
▪ نصف …

مواد لازم

۲۵۰ گرم ماکارونی شکلی

مقداری نمک

دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

دو فنجان پیاز خرد شده

دو حبه سیر خرد شده

یک قاشق چای‌خوری، پونه و رزماری

کمی فلفل قرمز

نصف قاشق چای‌خوری زیره

۴۵۰ گرم گوشت چرخ کرده

نصف قاشق چای‌خوری ریحان خشک شده

نصف فنجان سس گوجه

یک قاشق چای‌خوری شکر

یک قاشق غذاخوری جعفری

طرز تهیه

آب را در قابلمه‌ای ریخته و روی حرارت قرار دهید. کمی نمک به آن اضافه کرده و پس از به جوش آمدن آن ماکارونی‌ها را به آن اضافه کنید تا به جوش آید. پس از پخته شدن ماکارونی‌ها آن را در سبد بریزید.

روغن را در تابه‌ای ریخته و پیاز‌های خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس سیر و ادویه را به آن اضافه کنید و سس گوجه را در آن تفت دهید. سپس گوشت را به آن اضافه کرده و صبر کنید تا به آرامی تفت داده شود. پس از آن ماکارونی‌های پخته شده را به آن اضافه کرده و اجازه دهید مواد با هم تفت داده شوند. در این مرحله شکر را با جعفری و ریحان به مواد اضافه کنید. بعد از ۱۵ دقیقه که مواد با هم جا افتاد آن را در ظرف مناسبی بکشید و میل کنید.