جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
سوپ عدس و کرفس
مواد لازم:
عدس:
۲۲۵ گرم (یک فنجان)
روغن آفتابگردان:
۱۵ میلیلیتر (۱ قاشقغذاخوری)
پیاز متوسط:
۲ عدد کاملا خرد شده
تره فرنگی:
۱ ساقه کاملا خرد شده
هویج:
۲ عدد خرد شده
ساقه کرفس:
۲ عدد خرد شده
گوشت گوساله:
۱۱۵ گرم
برگ بو:
۲ عدد
آب:
۶ فنجان
جعفری تازه خرد شده:
۲ قاشق چایخوری
کالباس خشک:
۲۲۵ گرم
نمک و فلفل سیاه:
به میزان کافی
طرز تهیه:
عدسها را با آب سرد کاملا بشویید. آب را درقابلمهای بریزید تا به جوش آید. در ظرفدیگری پیاز را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید تا نرمشود. تره فرنگی، هویج، کرفس، گوشت و برگ بورا اضافه کنید. عدسها را اضافه کرده و سپس همهمخلوط را در آب جوش بریزید و بگذارید آرامبپزد. کف روی سوپ را بگیرید و وقتی به قل قلافتاد، درب آن را نیمه باز کنید وبه مدت ۴۵ تا۵۰ دقیقه اجازه دهید بپزد. تکههای گوشت را ازسوپ بیرون بیاورید وبه قطعات کوچک ببرید وچربیهای آن را جدا کنید.
گوشت، جعفری، کالباس خرد شده، ادویه، نمک وفلفل را به سوپ اضافه کنید و سپس ۲ الی ۳دقیقه بچوشانید و بعد برگ بو را در آورید و سوپرا در ظرف مورد نظر سرد کنید و روی آن را باجعفری تازه تزیین کنید.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم مازندران سیدابراهیم رئیسی توماج صالحی دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی مجلس تعطیلی شنبه ها وزیر کشور
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس فضای مجازی سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو مالیات قیمت خودرو چین قیمت طلا قیمت دلار مسکن بازار خودرو ایران خودرو دلار تعطیلی شنبه بانک مرکزی
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران کتاب رسانه تلویزیون سریال سینما موسیقی
رژیم صهیونیستی غزه روسیه فلسطین آمریکا حماس جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان ترکیه یمن لبنان
فوتبال ایران پرسپولیس استقلال تراکتور بارسلونا لیگ برتر سپاهان جام حذفی لیگ برتر انگلیس بازی باشگاه استقلال
هوش مصنوعی مغز گوگل آیفون اپل باتری سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست سازمان غذا و دارو دیابت کاهش وزن آلزایمر