جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا

سوپ‌ عدس‌ و کرفس


سوپ‌ عدس‌ و کرفس

● مواد لازم‌:
▪ عدس‌: ۲۲۵ گرم‌ (یک‌ فنجان‌)
▪ روغن‌ آفتابگردان‌: ۱۵ میلی‌لیتر (۱ قاشق‌غذاخوری‌)
▪ پیاز متوسط: ۲ عدد کاملا خرد شده‌
▪ تره‌ فرنگی‌: ۱ ساقه‌ کاملا خرد شده‌
▪ هویج‌: ۲ …

مواد لازم‌:

عدس‌:

۲۲۵ گرم‌ (یک‌ فنجان‌)

روغن‌ آفتابگردان‌:

۱۵ میلی‌لیتر (۱ قاشق‌غذاخوری‌)

پیاز متوسط:

۲ عدد کاملا خرد شده‌

تره‌ فرنگی‌:

۱ ساقه‌ کاملا خرد شده‌

هویج‌:

۲ عدد خرد شده‌

ساقه‌ کرفس‌:

۲ عدد خرد شده‌

گوشت‌ گوساله‌:

۱۱۵ گرم‌

برگ‌ بو:

۲ عدد

آب‌:

۶ فنجان‌

جعفری‌ تازه‌ خرد شده‌:

۲ قاشق‌ چایخوری‌

کالباس‌ خشک‌:

۲۲۵ گرم‌

نمک‌ و فلفل‌ سیاه‌:

به‌ میزان‌ کافی‌

طرز تهیه‌:

عدس‌ها را با آب‌ سرد کاملا بشویید. آب‌ را درقابلمه‌ای‌ بریزید تا به‌ جوش‌ آید. در ظرف‌دیگری‌ پیاز را به‌ مدت‌ ۵ دقیقه‌ تفت‌ دهید تا نرم‌شود. تره‌ فرنگی‌، هویج‌، کرفس‌، گوشت‌ و برگ‌ بورا اضافه‌ کنید. عدس‌ها را اضافه‌ کرده‌ و سپس‌ همه‌مخلوط را در آب‌ جوش‌ بریزید و بگذارید آرام‌بپزد. کف‌ روی‌ سوپ‌ را بگیرید و وقتی‌ به‌ قل‌ قل‌افتاد، درب‌ آن‌ را نیمه‌ باز کنید وبه‌ مدت‌ ۴۵ تا۵۰ دقیقه‌ اجازه‌ دهید بپزد. تکه‌های‌ گوشت‌ را ازسوپ‌ بیرون‌ بیاورید وبه‌ قطعات‌ کوچک‌ ببرید وچربی‌های‌ آن‌ را جدا کنید.

گوشت‌، جعفری‌، کالباس‌ خرد شده‌، ادویه‌، نمک‌ وفلفل‌ را به‌ سوپ‌ اضافه‌ کنید و سپس‌ ۲ الی‌ ۳دقیقه‌ بچوشانید و بعد برگ‌ بو را در آورید و سوپ‌را در ظرف‌ مورد نظر سرد کنید و روی‌ آن‌ را باجعفری‌ تازه‌ تزیین‌ کنید.