شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا

شیر برنج


شیر برنج

● مواد لازم
▪ برنج ۱ فنجان
▪ شیر ۵/۱ کیلو
▪ گلاب نصف فنجان
▪ نمک نصف قاشق چایخوری
▪ در صورت تمایل ۵۰ گرم خامه
▪ پودر پسته برای تزئین ۱ قاشق سوپخوری
● طرز تهیه
برنج را خوب شسته و بگذارید …

مواد لازم

برنج ۱ فنجان

شیر ۵/۱ کیلو

گلاب نصف فنجان

نمک نصف قاشق چایخوری

در صورت تمایل ۵۰ گرم خامه

پودر پسته برای تزئین ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه

برنج را خوب شسته و بگذارید ۲ ساعت خیس بخورد ، تا برنج خوب پخته ولعاب بهتری بدهد . سپس آب برنج را از صافی رد کرده و با ۲ لیوان آب و نمک روی شعله ملایم کمی بپزید . شیر را اضافه کرده و بعد گلاب را هم بریزید تا شیربرنج پخته و کاملاً لعابدار شود . در این مرحله می‌توانید ۵۰ گرم خامه به شیر برنج اضافه کنید و آن را در ظرف موردنظر کشیده و بعد از ۲ – ۳ دقیقه روی آن را با پودر پسته تزیین کنید .

برای سرو آن می‌توانید از عسل ، مربا یا شیره انگور هم استفاده کنید .