چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

هات داگ با سس پنیر چیلی


هات داگ با سس پنیر چیلی

در یک تابه روی حرارت متوسط، بیکن و نصف پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا بیکن کاملا برشته شود.

• تعداد: 8 هات داگ

• زمان آماده سازی و پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

• 2 تکه بیکن خرد شده

• یک عدد پیاز سفید متوسط، خرد شده

• یک قاشق غذاخوری فلفل چیلی خلال شده

• دو قاشق چایخوری سیر رنده شده

• 450 گرم گوشت راسته چرخ شده

• یک قاشق چایخوری پودر چیلی

• یک قاشق چایخوری پاپریکا

• نمک

• 230 گرم سس گوجه فرنگی

• نصف پیمانه آب یا ماءالشعیر بی طعم

• 8 عدد هات داگ گوشت، کباب شده

• 8 عدد نان هات داگ برشته شده

• یک پیمانه پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه

1. در یک تابه روی حرارت متوسط، بیکن و نصف پیاز را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا بیکن کاملا برشته شود.

2. فلفل چیلی و سیر را به تابه اضافه کنید. یک دقیقه بپزید. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. چربی مواد رابگیرید. سس گوجه فرنگی، ماءالشعیر و نمک و فلفل اضافه کنید. اجازه دهید تا جوش بیاید. حرارت را کم کنید تا به حال نیم جوش حدود 10 دقیقه روی شعله باشد. آن را کنار بگذارید و گرم نگهدارید.

3. روی هات داگ های گریل شده سس چیلی و باقی مانده پیاز خرد شده را بریزید و سرو کنید.



همچنین مشاهده کنید