پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا

پیاز تنوری (ایتالیا)


پیاز تنوری (ایتالیا)

سر و ته پیاز را بزنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید . پیاز را با پوست ۲۵ دقیقه در فر بگذارید . لیمو را آب بگیرید ...

مواد لازم :

پیاز ۶ عدد

لیمو ۳ عدد

خردل ۱ قاشق چایخوری

فلفل سبز ۳ عدد

روغن زیتون نیم پیمانه

نمک، فلفل به میزان لازم

طرز تهیه :

سر و ته پیاز را بزنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید . پیاز را با پوست ۲۵ دقیقه در فر بگذارید . لیمو را آب بگیرید . فلفل سبز را با برش طولی رشته رشته کنید.

پیاز را از فر بیرون بیاورید ، پوست بگیرید و در بشقاب بچینید . روغن زیتون و آب لیمو و خردل را مخلوط کنید ، کمی نمک و فلفل بزنید و روی پیاز بدهید و بشقاب را با فلفل سبز آرایش کنید .