پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
پیاز تنوری (ایتالیا)
مواد لازم :
پیاز ۶ عدد
لیمو ۳ عدد
خردل ۱ قاشق چایخوری
فلفل سبز ۳ عدد
روغن زیتون نیم پیمانه
نمک، فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
سر و ته پیاز را بزنید. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد داغ کنید . پیاز را با پوست ۲۵ دقیقه در فر بگذارید . لیمو را آب بگیرید . فلفل سبز را با برش طولی رشته رشته کنید.
پیاز را از فر بیرون بیاورید ، پوست بگیرید و در بشقاب بچینید . روغن زیتون و آب لیمو و خردل را مخلوط کنید ، کمی نمک و فلفل بزنید و روی پیاز بدهید و بشقاب را با فلفل سبز آرایش کنید .
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رهبر انقلاب انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی حجاب مجلس انتخابات مجلس
قتل تهران پلیس هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی سلامت قوه قضاییه
گاز دولت مالیات خودرو قیمت دلار قیمت خودرو قیمت طلا مسکن حقوق بازنشستگان ایران خودرو بازار خودرو بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب تهران نمایشگاه کتاب تلویزیون کتاب محمدمهدی اسماعیلی سینمای ایران سریال دفاع مقدس سینما تئاتر موسیقی رسانه ملی
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه
فوتبال رئال مادرید استقلال پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ لیگ برتر بازی ذوب آهن لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران
اینترنت تبلیغات اپل عیسی زارع پور سامسونگ ناسا گوگل آب مایکروسافت نوآوری
هندوانه آسم سنگ کلیه بیماران خاص کمردرد ناباروری بیمه سبزیجات اعتماد به نفس