سه شنبه, ۱ خرداد, ۱۴۰۳ / 21 May, 2024
مجله ویستا

حلوای دو رنگ


حلوای دو رنگ

مواد لازم:
آرد گندم: ۴۰۰ گرم
آرد برنج: ۱۰۰ گرم
شکر: ۵۰۰ گرم
کره: ۳۵۰ گرم
روغن مایع: ۲۰۰ میلی‌لیتر
هل پودر شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
گلاب: ۲ پیمانه
زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری
آب: ۲ پیمانه

روش …

مواد لازم:

آرد گندم: ۴۰۰ گرم

آرد برنج: ۱۰۰ گرم

شکر: ۵۰۰ گرم

کره: ۳۵۰ گرم

روغن مایع: ۲۰۰ میلی‌لیتر

هل پودر شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری

گلاب: ۲ پیمانه

زعفران حل شده: ۲ قاشق سوپ‌خوری

آب: ۲ پیمانه

روش تهیه:

۱- آردها را داخل تابه‌ای بریزید، تفت دهید و مرتب هم بزنید تا عطر آرد آزاد شود.

۲- حرارت باید بسیار ملایم باشد تا آردها نسوزد اما رنگش تبدیل به طلایی خوشرنگ شود.

۳- تابه را کنار گذاشته تا آرد خنک شود. سپس آرد را الک کنید و دوباره روی حرارت قرار دهید.

۴- کره، روغن و هل را اضافه کنید و اجازه دهید تا کره و روغن به خورد آرد برود.

۵- شربت را افزوده و در انتها زعفران حل شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا حلوا به روغن بیفتد.

۶- حلوا‌های آماده را در قالب‌های مونوپورشن(قالب کوچک تک‌نفره) بریزید و پس از اینکه خودش را گرفت، از قالب خارج کرده و با خرما تزیین کنید.

روش تهیه شربت:

شکر، گلاب و آرد را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود، سپس از روی حرارت بردارید.

نکته:

می‌توانید این حلوا را در دست گلوله کرده و در کپسول‌های کاغذی قرار دهید و با پرک بادام و پسته تزیین کنید.

برای تهیه حلوای زعفرانی طبق همین دستور عمل کنید؛ فقط مقدار تفت دادن آرد باید خیلی کمتر بوده و مقدار زعفران هم ۳برابر دستور باشد.