پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا

کیک آناناس


کیک آناناس

آشپزی


● مواد لازم برای روی کیک:
۱) ۵۰ گرم کره
۲) سه چهارم پیمانه شکر (ترجیحا شکر قهوه ای)
۳ ) یک قوطی کمپوت آناناس
۴ ) کمپوت گیلاس (انتخابی)
● مواد لازم برای مایه کیک:
۱ ) یک و نیم پیمانه …

آشپزی

مواد لازم برای روی کیک:

۱) ۵۰ گرم کره

۲) سه چهارم پیمانه شکر (ترجیحا شکر قهوه ای)

۳ ) یک قوطی کمپوت آناناس

۴ ) کمپوت گیلاس (انتخابی)

مواد لازم برای مایه کیک:

۱ ) یک و نیم پیمانه آرد

۲ ) ۲ قاشق چای خوری بکینگ پودر

۳) یک چهارم قاشق چای خوری نمک

۴ ) ۱۰۰ گرم کره (در دمای اتاق)

۵ ) یک پیمانه شکر

۶ ) یک قاشق چای خوری اسانس وانیل

۷ ) ۲ عدد تخم مرغ با زرده و سفیده جداشده

۸ ) نصف پیمانه شیر۹-فر را روی ۱۷۷ درجه سلسیوس تنظیم و یک ظرف مناسب را کمی چرب کنید.

طرز تهیه روی کیک:

کره و شکر را روی حرارت قرار دهید تا شکر کاملا ذوب شود و به پخت آن ادامه دهید تا شکر غلیظ و به شکل کارامل دربیاید، سپس در ظرف چرب شده حلقه های آناناس را بچینید.

طرز تهیه مایه کیک:

۱ ) آرد، نمک و بکینگ پودر را الک کنید.

۲) کره و شکر را با استفاده از هم زن دستی و یا برقی هم بزنید تا نرم شود. در این مرحله اسانس وانیل و زرده تخم مرغ را تک به تک اضافه کنید و پس از افزودن هر زرده، مایه را خوب به هم بزنید. آرد در ۳ قسمت و شیر در ۲ قسمت به طور متناوب به مایه اضافه می شود.در ظرف دیگری سفیده تخم مرغ را خوب به هم بزنید تا سفت شود و در ۲ مرحله و با آرامی با مایه کیک مخلوط کنید. کیک را به مدت ۴۵ تا ۵۵ دقیقه و تا آماده شدن بپزید. پس از خنک شدن کیک با استفاده از چاقو دور کیک را از دور ظرف جدا کنید و روی سینی برگردانید. برای تزئین می توانید از گیلاس استفاده کنید.