پنجشنبه, ۲۷ دی, ۱۴۰۳ / 16 January, 2025
مجله ویستا
خوراک میگو و سبزیجات
مواد لازم
۳۰۰ گرم میگو پاک کرده
سه حبه سیر
یک فنجان قارچ
نصف فنجان کلم بروکلی
یک قاشق چایخوری نمک و فلفل
یک قاشق غذاخوری ادویه گل میخک
یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق غذاخوری ریحان خشک شده
یک قاشق غذاخوری پونه
دو قاشق غذاخوری جعفری تازه
چهار قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
طرز تهیه
روغن زیتون را در تابه ای به اندازه متوسط ریخته، قارچ و سیر را در آن به مدت چهار دقیقه تفت دهید. سپس میگو، ریحان، پونه، ادویه میخک، نمک و فلفل را به روغن و سیر اضافه کرده و به مدت پنج دقیقه روی حرارت متوسط شعله اجاق گاز قرار دهید.سپس جعفری و پنیر پارمسان را به آن اضافه کرده و میل کنید.
فریده وکیلی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست