شنبه, ۳۰ تیر, ۱۴۰۳ / 20 July, 2024
توصیه های زمانی برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر
شیر تازه: در یخچال ۵ تا ۷ روز
شیر بسته بندی باز شده: در یخچال ۲ تا ۳ روز
خامه چربی گرفته شده: در یخچال ۱۰ روز
خامه چرب: در یخچال ۱ روز
خامه ترش شده : در یخچال ۴ هفته
ماست : در یخچال ۷ روز
پنیر : در یخچال ۶-۱۲ هفته ، در فریزر ۶ تا ۱۲ ماه
کره : در یخچال ۲ هفته – در فریزر ۹ ماه
بستنی: در فریزر۲ ماه
تخم مرغ تازه با پوست: در یخچال ۳ هفته
تخم مرغ آب پز سفت: در یخچال ۱ هفته
گوشت گوساله (استیک) : در یخچال ۳ تا ۵ روز ، در فریزر: ۶ تا ۱۲ ماه
مرغ – بوقلمون تکه شده : در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر:۹ تا ۱۲ ماه
مرغ – بوقلمون درسته: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۱ هفته
گوشت اردک یا غاز: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر : ۶ ماه
دل و جگر مرغ: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر:۳ – ۴ ماه
گوشت پخته شده : در یخچال ۱ – ۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه
گوشت گوسفند کباب شده یا خردشده: دریخچال ۳-۵ روز، در فریزر:۶ تا ۹ ماه
سوسیس: در یخچال ۱ تا ۲ روز ، در فریزر: ۳ تا۴ ماه
سوسیس دودی: در یخچال: ۷ روز ، در فریزر: ۱تا۲ ماه
انواع گوشت (دل ، جگر، زبان): در یخچال ۱تا۲ روز ، در فریزر: ۳-۴ ماه
گوشت ماهی کم چرب: در یخچال ۱تا۲ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه
گوشت پرچرب (ماهی آزاد): در یخچال ۱تا۲ روز، در فریزر: ۲-۳ ماه
فیله ماهی: در فریزر: ۱۸ ماه
سیب: در یخچال ۱ماه ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه
زردآلو، گوجه، هلو، انگور، گلابی و آلو: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر:۸-۱۲ ماه
آوکادو: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه
موز و بارهنگ : در فریزر: ۸-۱۲ ماه
گیلاس: در یخچال ۲-۳ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه
پرتقال، لیموها ، گریپ فروت: در یخچال ۲ هفته ، در فریزر: ۴-۶ ماه
کیوی : در یخچال ۳تا ۵ روز، در فریزر: ۴-۶ ماه
انبه: در فریزر: ۸-۱۲ ماه
خربزه، هندوانه ، طالبی : در یخچال : ۱ هفته، در فریزر: ۸-۱۲ ماه
آناناس: در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه
کنگر فرنگی: در یخچال ۱ هفته
مارچوبه: در یخچال ۲-۳ روز، درفریزر: ۸-۱۲ ماه
چغندر، هویج، کلم بروکلی، لوبیاها و کدوتنبل: در یخچال ۳-۵ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه
گل کلم: در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه
جعفری: در یخچال ۲-۳ روز
ذرت: در فریزر: ۸-۱۲ ماه
پیازچه: در یخچال ۳-۵ روز
کرفس: در یخچال ۱ هفته ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه
اسفناج ، خردل : در یخچال ۳-۵ روز، در فریزر: ۸-۱۲ ماه
کاهو: در یخچال ۱ هفته
قارچ ها و بامیه: در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۸-۱۲ ماه
ترب و تربچه: در یخچال ۲ هفته
کدو: در فریزر: ۸-۱۲ ماه
نان : در فریزر: ۶-۱۲ ماه
کیک صبحانه، کلوچه: در فریزر: ۲-۴ ماه
پن کیک(نوعی کلوچه): در فریزر: ۱-۲ ماه
خمیر پخته نشده : در یخچال ۲-۳ روز ، در فریزر: ۶ ماه
کیک اسفنجی: در فریزر: ۴-۶ ماه
پنیر: در یخچال ۳-۷ روز ، در فریزر: ۴-۶ ماه
شیرینی دانمارکی: در فریزر: ۳ماه
پیراشکی: در فریزر: ۶ ماه
شیرینی پای کدو تنبل: در یخچال ۱-۲ روز، در فریزر: ۱ ماه
پای میوه: در یخچال ۱-۲ روز ، در فریزر: ۱سال
پای میوه نپخته: در فریزر: ۸ ماه
تعمیرکار درب برقی وجک پارکینگ
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
فروش انواع ژنراتور دیزلی با ضمانت نامه معتبر
مسعود پزشکیان ایران پزشکیان دولت چهاردهم دولت محمدجواد ظریف رئیس جمهور انتخابات مجلس شورای اسلامی ظریف انتخابات ریاست جمهوری شورای نگهبان
تب دنگی تهران هواشناسی گرمای هوا قتل شهرداری تهران وزارت بهداشت سازمان هواشناسی پشه آئدس پلیس گرما شهر تهران
قیمت خودرو دولت سیزدهم قیمت دلار مایکروسافت برق خودرو واردات خودرو حقوق بازنشستگان قیمت طلا بازار خودرو بازنشستگان مسکن
عاشورا سینمای ایران فضای مجازی کربلا امام حسین (ع) سینما تلویزیون امام حسین اوشین موسیقی تئاتر مهران مدیری
اینترنت فناوری
رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ غزه اسرائیل فلسطین یمن آمریکا جو بایدن ترامپ روسیه چین جنگ غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال نقل و انتقالات باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال نقل و انتقالات لیگ برتر علی علیپور لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور سپاهان
سامسونگ هوش مصنوعی ناسا ویندوز گوگل موبایل عیسی زارع پور سرعت اینترنت فیلترینگ
ویتامین سکته مغزی سلامت روان چاقی کاهش وزن افسردگی