چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

مارمالاد خرمالو


مارمالاد خرمالو

مارمالاد یکی از انوع مرباهاست، فقط حالت ژلاتینی دارد.
مارمالاد را می توان به همراه بیسکویت، کمی شیرینی و یا حتی به همراه انواع نان ها مصرف کرد.
● مواد لازم
▪ سه عدد خرمالو بزرگ …

مارمالاد یکی از انوع مرباهاست، فقط حالت ژلاتینی دارد.

مارمالاد را می توان به همراه بیسکویت، کمی شیرینی و یا حتی به همراه انواع نان ها مصرف کرد.

مواد لازم

سه عدد خرمالو بزرگ و رسیده

دو پیمانه شکر

یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین

سه قاشق سوپ خوری آب

یک چهارم قاشق چای خوری وانیل

طرز تهیه

خرمالوها را شسته و پوست آنها را جدا کنید. آنها را با چاقو خرد کرده و سپس در دستگاه غذاساز بریزید و له کنید.

حالا خرمالوهای له شده را در داخل قابلمه بریزید و نیم ساعت روی شعله ملایم گاز قرار دهید.

همزمان در یک کاسه کوچک فلزی سه قاشق سوپ خوری آب ریخته و روی کتری در حال جوش بگذارید.

پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیر مسقیم کاملاً در آب حل شود.

حالا ژلاتین مایع را به خرمالوها اضافه کنید، بعد وانیل را بیفزایید و خوب به هم بزنید. قابلمه را یک ساعت و نیم روی گاز با حرارت ملایم نگه دارید و هم بزنید.

غزل کاوه