دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا

سالاد مرغ و تربچه


سالاد مرغ و تربچه

● مواد لازم
▪ ۴۰۰ گرم گوشت مرغ
▪ یک عدد پیاز از وسط نصف شده
▪ چهار حبه سیر
▪ دو قاشق مرباخوری پونه
▪ یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
▪ یک عدد آووکادو خرد شده
▪ یک عدد پیاز قرمز خرد شده
▪ یک …

مواد لازم

۴۰۰ گرم گوشت مرغ

یک عدد پیاز از وسط نصف شده

چهار حبه سیر

دو قاشق مرباخوری پونه

یک عدد گوجه فرنگی خرد شده

یک عدد آووکادو خرد شده

یک عدد پیاز قرمز خرد شده

یک دسته کوچک گشنیز خرد شده

نصف فنجان پنیر فتا

شش عدد تربچه خرد شده

دو عدد لیمو نصف شده

طرز تهیه

مرغ را درون قابلمه مناسبی قرار داده و سیر را با آب و پیاز و کمی نمک درون آن گذاشته و روی شعله ای ملایم قرار دهید و صبر کنید تا برای نیم ساعت بپزد و آب آن کاملاً تمام شود.

سپس گوجه فرنگی، آووکادو، پیاز قرمز و تربچه را خرد کنید.

مرغ را در ظرف دیگری قرار داده و خرد کنید. سپس سبزیجات خرد شده را روی آن ریخته و کنار آن پنیر فتا بگذارید و پونه و گشنیز خرد شده را روی آن بریزید. آب لیمو را گرفته و روی عصرانه ریخته و بلافاصله سرو کنید.

[مریم سعادتی]