سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا
توپ های شکلاتی
مواد لازم
شکلات قهوه ای رنده شده یا خرد شده بصورت ریز ۱۵۰ گرم
خامه غلیظ ۱۷۰ گرم
کیک شکلاتی خرد شده ۱۷۵ گرم
بادام آسیاب شده ۲/۱ فنجان
ترافل های شکلاتی و رنگارنگ و یا پودر کاکائو برای تزیین
طرز تهیه
شکلات را در شیر داغ کن کوچکی ریخته و آنرا بر روی شیر داغ کن متوسطی که ۴/۱ آن پر از آب در حال جوشیدن است و بر روی حرارت قرار دارد ، بگذارید و مرتبا آنرا بهم بزنید تا کاملا آب شود . بگذارید شکلات آب شده کمی خنک شود ، سپس خامه را با آن مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی تهیه شود. خرده های کیک و بادام آسیاب شده را در کاسه متوسطی ریخته و مخلوط شکلات را بتدریج به آن ها اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا خمیر یکدستی تهیه شود ، سپس خمیر بدست آمده را بمدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا سرد و مقداری سفت شود. خمیر را به ۲۰ تا ۲۵ قسمت تقسیم کرده و هر یک از آنها را بصورت یک توپ در آورید و بعد ، توپهای تهیه شده را در مقداری ترافل شکلاتی و رنگارنگ و یا پودر کاکائو بغلتانید و در پایان ، آن ها را در چهار عدد جعبه کوچک بچینید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست