سه شنبه, ۱۶ بهمن, ۱۴۰۳ / 4 February, 2025
مجله ویستا

توپ های شکلاتی


● مواد لازم
▪ شکلات قهوه ای رنده شده یا خرد شده بصورت ریز ۱۵۰ گرم
▪ خامه غلیظ ۱۷۰ گرم
▪ کیک شکلاتی خرد شده ۱۷۵ گرم
▪ بادام آسیاب شده ۲/۱ فنجان
▪ ترافل های شکلاتی و رنگارنگ و یا پودر …

مواد لازم

شکلات قهوه ای رنده شده یا خرد شده بصورت ریز ۱۵۰ گرم

خامه غلیظ ۱۷۰ گرم

کیک شکلاتی خرد شده ۱۷۵ گرم

بادام آسیاب شده ۲/۱ فنجان

ترافل های شکلاتی و رنگارنگ و یا پودر کاکائو برای تزیین

طرز تهیه

شکلات را در شیر داغ کن کوچکی ریخته و آنرا بر روی شیر داغ کن متوسطی که ۴/۱ آن پر از آب در حال جوشیدن است و بر روی حرارت قرار دارد ، بگذارید و مرتبا آنرا بهم بزنید تا کاملا آب شود . بگذارید شکلات آب شده کمی خنک شود ، سپس خامه را با آن مخلوط کنید تا مایه صاف و یکدستی تهیه شود. خرده های کیک و بادام آسیاب شده را در کاسه متوسطی ریخته و مخلوط شکلات را بتدریج به آن ها اضافه کرده و مواد را خوب با هم ترکیب کنید تا خمیر یکدستی تهیه شود ، سپس خمیر بدست آمده را بمدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا سرد و مقداری سفت شود. خمیر را به ۲۰ تا ۲۵ قسمت تقسیم کرده و هر یک از آنها را بصورت یک توپ در آورید و بعد ، توپهای تهیه شده را در مقداری ترافل شکلاتی و رنگارنگ و یا پودر کاکائو بغلتانید و در پایان ، آن ها را در چهار عدد جعبه کوچک بچینید.