چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
سوفله بادمجان
مواد لازم:
- بادمجان- یک عدددرشت
- آب لیمو- کمی
- آب- یک پیمانه
- کره- ۲قاشق غذاخوری
- شیر- یک پیمانه
- آرد- ۲ قاشق غذاخوری
- خرده نان- سه چهارم پیمانه
- پنیر رنده شده- نصف پیمانه
- کچاپ- یک قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده- ۲ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ زده شده- ۲ عدد
- سفیده تخم مرغ زده شده- ۲ عدد
- نمک و فلفل- به اندازه کافی
طرز تهیه:
بادمجان را پوست و حلقه کنید و در محلول آب و آب لیمو خیس کنید.
بادمجان را صاف کنید و دریک چهارم پیمانه آب بپزید تا نرم شود.
کره را در قابلمه ای ذوب و آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید، شیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ به دست بیاید.
به بادمجان هایی که آب آن کاملا گرفته شده، خرده نان، پنیر، کچاپ، پیاز، نمک و فلفل و زرده تخم مرغ را اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.
سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا سفت شود سپس به آرامی به مواد بادمجان اضافه کنید. مواد را در ظرف پیرکس که از قبل کمی چرب شده بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد در فر بپزید. روی سوفله پس از پخت طلایی و ترد می شود و داخل آن سبک خواهد شد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست