چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
سوفله بادمجان
مواد لازم:
- بادمجان- یک عدددرشت
- آب لیمو- کمی
- آب- یک پیمانه
- کره- ۲قاشق غذاخوری
- شیر- یک پیمانه
- آرد- ۲ قاشق غذاخوری
- خرده نان- سه چهارم پیمانه
- پنیر رنده شده- نصف پیمانه
- کچاپ- یک قاشق غذاخوری
- پیاز رنده شده- ۲ قاشق غذاخوری
- زرده تخم مرغ زده شده- ۲ عدد
- سفیده تخم مرغ زده شده- ۲ عدد
- نمک و فلفل- به اندازه کافی
طرز تهیه:
بادمجان را پوست و حلقه کنید و در محلول آب و آب لیمو خیس کنید.
بادمجان را صاف کنید و دریک چهارم پیمانه آب بپزید تا نرم شود.
کره را در قابلمه ای ذوب و آرد اضافه کنید و کمی تفت دهید، شیر اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ به دست بیاید.
به بادمجان هایی که آب آن کاملا گرفته شده، خرده نان، پنیر، کچاپ، پیاز، نمک و فلفل و زرده تخم مرغ را اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.
سفیده تخم مرغ را خوب بزنید تا سفت شود سپس به آرامی به مواد بادمجان اضافه کنید. مواد را در ظرف پیرکس که از قبل کمی چرب شده بریزید و به مدت ۴۵ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد در فر بپزید. روی سوفله پس از پخت طلایی و ترد می شود و داخل آن سبک خواهد شد.
مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی مجلس شورای اسلامی
عربستان قتل پلیس تهران وزارت بهداشت هواشناسی قوه قضاییه خانواده آموزش و پرورش شهرداری تهران سازمان هواشناسی حوادث
خودرو اقتصاد ایران اینترنت دولت سیزدهم قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو بازار سرمایه دلار قیمت سکه حقوق بازنشستگان
سارا بهرامی تخت جمشید علیرضا قربانی سینمای ایران تئاتر سینما تلویزیون رسانه ملی کنسرت دفاع مقدس کتاب فیلم
مغز دانش بنیان وزیر علوم ماهواره
رژیم صهیونیستی ترکیه جنگ غزه غزه اسرائیل آمریکا فلسطین روسیه فرانسه جو بایدن دونالد ترامپ چین
فوتبال یورو 2024 استقلال پرسپولیس کریستیانو رونالدو باشگاه استقلال جام ملت های اروپا باشگاه پرسپولیس لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ایران سپاهان
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ اینستاگرام سامسونگ اپل فیبرنوری موبایل ربات ایرانسل
تغذیه قهوه میوه کاهش وزن سرطان بیماری هندوانه سیب زمینی ویتامین تب دانگ فشار خون