سه شنبه, ۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 28 January, 2025
با خوردن ماهی تهوع میگیرید؟
دکتر سعید حسینی، متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علومپزشکی تهران می گوید: برخی افراد با خوردن انواع ماهی دچار حالت تهوع میشوند و گمان میکنند این تهوع، ناشی از پرخوری یا طبخ نامناسب ماهی است اما ماهی جزو موادغذایی حساسیتزا محسوب میشود و ممکن است شما نسبت به آن حساسیت داشته باشید. اگر با خوردن نوع خاصی از ماهی دچار تهوع میشوید، بهتر است انواع دیگر را امتحان کنید چون معمولا آلرژی به تمام ماهیها برای فرد وجود ندارد.
از طرف دیگر، برخی افراد بهدلیل طبع سرد ماهی، دچار تهوع پس از مصرف آن میشوند. به این گروه از افراد هم توصیه میشود گوشت ماهی را قبل از طبخ، با ادویههای گرمی مانند فلفل سیاه، زیره یا حتی زنجبیل کمی طعمدار کنند. ضمن اینکه مصرف شربت نعناع با غذا، دمنوش نعناع، دمنوش زیره یا چای نبات بعد از غذا هم میتواند به این گروه افراد کمک کند.
در موارد شدیدتر احساس تهوع و دلدرد میتوان از قرص «هیوسین» هم کمک گرفت. اگر تمام این کارها را انجام دادید و بازهم مشکلتان با خوردن ماهی حل نشد، یعنی به این ماده غذایی حساسیت دارید و چارهای جز حذف ماده حساسیتزا از برنامه غذایی خود نخواهید داشت.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست