دوشنبه, ۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 27 January, 2025
چگونه در تابستان صرفه جویی کنیم؟
9 نکته ی مهم در تهویه هوا برای صرفه جویی در انرژی و کاهش صورتحساب ها
آیا می دانید که در فصل تابستان برای خنک کردن خانه هزینه های بسیار زیادی صرف می شود. اما در اینجا ، با استفاده از این نکات ساده که در زیر برایتان گفته ایم به راحتی می توانید خانه خود را خنک نگه دارید و به طور قابل توجهی مصرف انرژی را در طول ماه های گرم کاهش دهید.
روش های صرفه جویی در هزینه های تابستانی
1 - چگونگی خرج کردن پول به صورت عاقلانه برای رفع نیازتان
اگر شما نیاز به خنک کردن فقط یک اتاق دارید، از تهویه مطبوع مرکزی استفاده نکنید. به جای آن سرمایه گذاری کردن روی یک دستگاه تهویه مطبوع قابل حمل و ساده، بسیار مناسب است. این دستگاه قابل حمل مدرن دارای رتبه بازده انرژی بسیار بالایی بوده، و قادرخواهد بود اتاق شما را به طور موثر خنک کرده و به شما درصرفه جویی انرژی کمک زیادی کند.
2 - نصب پرده های سفید و سایه بان برای پنجره ها
استفاده از پرده های سفید برای نصب روی پنجره ها می تواند بسیار موثر باشد و می تواند به طور متوسط 40 تا 50 درصد از گرمای دریافتی از نور مستقیم خورشید را کاهش دهد. شما همچنین می توانید سایه بان هایی از جنس نی که محکم بافته شده اند در بیرون پنجره ها نصب کنید . به این ترتیب خواهید توانست تا 80 درصد از دریافت انرژی حاصل از گرمای خورشید جلوگیری کنید.
3 - ساده ترین روش برای صرفه جویی در قبض هر ماه
تمام پنجره ها را در طول روز بسته نگه دارید و از دستگاه های تهویه استفاده کنید اما هنگام شب تمام پنجره ها را باز کنید وبه جای استفاده از دستگاه های تهویه مطبوع از این روش استفاده کنید.
4 - اسپیلت ها
اگر شما از دستگاه های کوچک تهویه مطبوع ، مانند اسپیلت ها استفاده می کنید مطمئن باشید که روی کمپرسور آنها که بیرون نصب شده است حتما سایه بانی قرار داده اید.
5 - تمیز کردن فیلترها
بهتر است فیلتر هوای مربوط به دستگاه تهویه را حداقل یک بار در ماه تمیز کنید. گرد و غبار نشسته روی آن به طور قابل توجهی می تواند جریان هوا را کاهش دهد.
6 - توصیه هایی برای اندازه دستگاه تهویه مطبوع اتاق شما
در هنگام خرید یک واحد دستگاه تهویه هوا ، مطمئن باشید که اندازه آن مناسب با اتاق باشد. اگر بیش از حد کوچک باشد به طور موثر نخواهد توانست اتاق را خنک نگه دارد، و اگر بیش از حد بزرگ باشد ، انرژی بیشتری نسبت به نیاز مصرف تولید خواهد کرد.
7 - عایق بندی کردن دستگاه های تهویه
اگر شما از تهویه مطبوع مرکزی استفاده می کنید، باید کانال هایC / A را کاملا بپوشانید. عایق کردن برای اتاقهایی که حتی خنک کننده لازم ندارند، مثل زیرزمین یا اتاق زیر شیروانی مناسب نمی باشد.
8 - تعویض دستگاه های قدیمی
اگر تهویه مطبوع شما قدیمی است، باید در نظر داشته باشید تا آن را با یک واحد مدرن با راندمان بالا جایگزین کنید. سیستم های A/C قدیمی ( نسبت بازده انرژی فصلی ) آنها تنها 6 یا 7 است ، در حالی که بهترین سیستم های تهویه مطبوع در بازار امروز روی عدد 13 هستند. این بدان معنی است که با این جایگزینی تقریبا 50 درصد انرژی مصرفی را کاهش می دهید.
9 - وسایل خانگی
پخت و پز ، خشک کردن لباس ها و یا حتی استفاده از ماشین ظرفشویی در روز مقدار زیادی گرما تولید می کنند. سعی کنید این گونه کارها را تا شب به تاخیر بیاندازید ، تا هوا هم خنک تر شود.
اکثر مردم تنها سیستم های تهویه مطبوع خود را روشن می کنند و روی درجه حرارت مورد نظر خود آنرا تنظیم می کنند. به این ترتیب ممکن است اتاق خود را بیش از حد خنک کنند و، البته، باعث خواهد شدهزینه های مصرفی شما بیش از حد افزایش یابد. علاوه بر این، مصرف انرژی بیش از حد، سازگار با محیط زیست نمی باشد . بنابراین با پیروی از توصیه های ساده ما نه تنها می توانید صورتحساب هزینه های خود را کاهش دهید بلکه به جز آن می توانید ، به کاهش آلودگی هوا در منطقه خودتان هم کمک کنید.
تهیه و ترجمه : گروه سبک زندگی سیمرغ
seemorgh.com/lifestyle
اختصاصی سیمرغ
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست