چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

طرز تهیه خورش به


طرز تهیه خورش به

● مواد لازم برای ۶ نفر :
گوشت: ۴۰۰ گرم
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : ۱۵۰ گرم
به : ۳۰۰ گرم
روغن : ۳ قاشق غذاخوری
لپه : ۱۰۰ گرم
پیاز : متوسط ۲ عدد
شکر: ۲ قاشق سوپ‌ خوری
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا …

مواد لازم برای ۶ نفر :

گوشت: ۴۰۰ گرم

آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : ۱۵۰ گرم

به : ۳۰۰ گرم

روغن : ۳ قاشق غذاخوری

لپه : ۱۰۰ گرم

پیاز : متوسط ۲ عدد

شکر: ۲ قاشق سوپ‌ خوری

رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و دارچین : به میزان دلخواه

طرز تهیه :

ابتدا پیازها را خلالی کرده و سرخ می‌کنیم.

سپس گوشت را به همراه پیاز سرخ‌ شده کمی تفت می‌دهیم.

لپه‌ها را شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب را هم به آن اضافه می‌کنیم.

در صورت تمایل می‌توانید در این مرحله آلوی خورشی را هم پس از شستن به مواد اضافه کنید.

اکنون به‌ را مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می‌کنیم.

به زود پخته می‌شود و ممکن است له شود، به همین دلیل نیم ساعت آخر طبخ غذا به را اضافه می‌کنیم.

نمک، فلفل و دارچین را هم اضافه کرده و در صورتی که می‌خواهید خورش طعمی ملس داشته باشد، آبلیمو و شکر را هم به آن بیفزایید.

پس از چند جوش خورش حاضر است. این خورشت لذیذ را می‌توانید همراه پلو میل بفرمائید.



همچنین مشاهده کنید