چهارشنبه, ۶ تیر, ۱۴۰۳ / 26 June, 2024
مجله ویستا
دسر طالبی ۱
مواد لازم:
طالبی ۲ عدد متوسط
ژله زرد (آناناس) ۱ بسته
ژله قرمز ۱ بسته
آب ولرم ۲ لیوان سرخالی
آب سرد ۲ لیوان سرخالی
طرز تهیه:
۲ عدد طالبی را خوب میشوئیم و سر آن را میزنیم. داخل آن را خالی میکنیم و تخمهایش را بیرون میریزیم.در هر طالبی یک پودر ژله آماده شده میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم. بعد از سفت شدن ژلهها، طالبیها رابیرون آورده و هر کدام را به هشت قسمت تقسیم کرده و برش میزنیم بطوریکه قسمت ته طالبی بریده نشود و مانند گل شکفته شوند ضمناً و میتوانیم لابلای آن برشها را با خامه تزئین کنیم.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم سعید جلیلی مناظره انتخاباتی مناظره قالیباف علیرضا زاکانی ایران پزشکیان
عید غدیر هواشناسی قتل فضای مجازی سازمان هواشناسی آلودگی هوا آتش سوزی شهرداری تهران وزارت بهداشت قوه قضاییه آموزش و پرورش خانواده
حقوق بازنشستگان بازنشستگان مسکن قیمت طلا قیمت خودرو قیمت دلار دولت سیزدهم بانک مرکزی ایران خودرو خودرو قیمت سکه بازار خودرو
تهران سریال پایتخت میدان آزادی دزدان دریایی کارائیب تلویزیون رسانه ملی تئاتر سینمای ایران سینما فیلم
موبایل فضا
روسیه رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه اوکراین فلسطین لبنان اتحادیه اروپا حماس حزب الله لبنان چین ترکیه
یورو 2024 فوتبال پرسپولیس استقلال خوان کارلوس گاریدو باشگاه پرسپولیس لیگ برتر جواد نکونام باشگاه استقلال علیرضا بیرانوند جام ملت های اروپا لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی دانش بنیان فناوری اپل عیسی زارع پور ناسا فیبرنوری
ویتامین دیابت سنگ کلیه سبزیجات افسردگی مغز