چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا
موکا شربت
مواد لازم:
قهوه فوری= یک پیمانه
آب سرد= یک پیمانه
شکر= ۲ پیمانه
شیر= یک لیوان
قهوه فوری= مقداری
طرز تهیه:
ابتدا سس قهوه را به این ترتیب تهیه میکنیم: یک پیمانه قهوه و آب و شکر را در مخلوط کن ریخته و مخلوط میکنیم. این سس می تواند در یخچال ۱۵ تا ۲۰ روز بماند.
سپس با مقداری از این سس لیوان مورد نظرمان را تزئین می کنیم در حدی که فقط دیواره لیوان به سس آغشته شود. سپس مقدار کمی پودر قهوه و تمام شیر و ۳ قاشق غذاخوری از سس قهوه را در مخلوط کن ریخته و مخلوط می کنیم. در لیوان یخ خرد شده ریخته و این مخلوط را روی یخ می ریزیم. در نهایت هم مقداری از پودر قهوه و سس قهوه برای تزئین روی لیوان میریزیم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست