چهارشنبه, ۱۳ تیر, ۱۴۰۳ / 3 July, 2024
مجله ویستا
پای شکلاتی
مواد لازم برای ۱۲ نفر :
لایه شکلاتی:
۲ فنجان بیسکویت شکلاتی خرد شده
۴ قاشق غذاخوری
کره سس شکلات:
۱۴۰ گرم شکلات نیمه تلخ
نصف فنجان خامه
۳ قاشق غذاخوری کره
مادهداخل:
۴ فنجان بستنی نرم شده با طعم قهوه و یا شکلات
طرز تهیه :
خرده بیسکویت ها را با ۴ قاشق کره ذوب شده مخلوط کنید و در قالب فنری بریزید.
شکلات را به صورت ریز خرد کنید و با کره روی آب در حال جوش ذوب کنید و خامه را اضافه و مواد را با هم کاملا مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود و به مدت ۱۰ دقیقه بگذارید خنک شود.
نصف سس شکلاتی را روی بیسکویت ها پهن کنید و در قالب بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید.
بستنی نرم شده را روی سس پهن کنید و به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید.
هنگام سرو، بقیه سس را گرم کنید و روی پای شکلاتی بریزید. نکته:
اطراف قالب فنری حوله گرم قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا دسر از قالب به راحتی جدا شود.
مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات پزشکیان ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم جلیلی مناظره مناظره انتخاباتی دولت
هواشناسی تهران قتل عربستان وزارت بهداشت سلامت قوه قضاییه حوادث سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش خانواده
قیمت طلا قیمت دلار قیمت سکه خودرو بازار خودرو قیمت خودرو دولت سیزدهم بازار سرمایه بورس دلار حقوق بازنشستگان اقتصاد
کنسرت سینمای ایران سارا بهرامی تئاتر تلویزیون سینما علیرضا قربانی تخت جمشید رسانه ملی دفاع مقدس
ماهواره دانشگاه تهران دانش بنیان وزیر علوم
رژیم صهیونیستی جو بایدن غزه جنگ غزه فلسطین اسرائیل آمریکا روسیه دونالد ترامپ ترکیه فرانسه چین
استقلال فوتبال پرسپولیس یورو 2024 سپاهان باشگاه پرسپولیس کریستیانو رونالدو جام ملت های اروپا باشگاه استقلال لیگ برتر نقل و انتقالات لیگ برتر ایران
هوش مصنوعی نمایشگاه الکامپ اینستاگرام سامسونگ ایرانسل اپل نخبگان موبایل ربات فیبرنوری
قهوه کاهش وزن هندوانه افسردگی دیابت مو ورزش سرطان مغز