جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا

سالاد سیب زمینی استانبولی


سالاد سیب زمینی استانبولی

این سالاد گرم سیب زمینی، با سبزیجات و لوبیا سبز، میتواند به عنوان یک وعده غذای اصلی نیز مصرف شود، اما بهترین استفاده آن در مهمانیها و یا همراه با غذاهای ساده مانند استیک و شنیتسل …

این سالاد گرم سیب زمینی، با سبزیجات و لوبیا سبز، میتواند به عنوان یک وعده غذای اصلی نیز مصرف شود، اما بهترین استفاده آن در مهمانیها و یا همراه با غذاهای ساده مانند استیک و شنیتسل است.

مواد لازم (برای ۴ نفر)

۴۵۰ گرم سیب زمینی اسلامبولی خرد شده به قطعات متوسط

۱ پیمانه لوبیا سبز تازه، خرد شده به قطعات درشت

یک چهارم قاشق چایخوری نمک

۳ قاشق سوپخوری روغن زیتون

یک موسیر خرد شده

۲ قاشق سوپخوری جعفری خرد شده

۲ قاشق سوپخوری خردل

۱ قاشق سوپخوری رزماری (اکلیل کوهی) تازه یا یک چهارم قاشق چایخوری رزماری خشک

یک هشتم قاشق چایخوری نمک

یک هشتم قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه

یک چهارم پیمانه زیتون هسته گرفته دونیم شده

روش تهیه

سیب زمینیها را در یک ظرف مناسب و قابل استفاده در مایکروفر قرار میدهیم.

لوبیا سبز را روی آن ریخته و یک چهارم قاشق چایخوری نمک را روی آن میپاشیم.

روی ظرف را بسته و مواد را با قدرت ۱۰۰% (high) به مدت ۷ تا ۹ دقیقه در اجاق مایکرویو میپزیم. این مخلوط را یک با به هم زده و آب اضافه آنرا میگیریم. برای سس، روغن زیتون، موسیر، سرکه، جعفری، خردل، رزماری و یک هشتم قاشق چایخوری نمک و فلفل را در یک ظرف با درب محکم میریزیم و خوب تکان میدهیم.

مخلوط سیب زمینی، سس و زیتونها را در یک ظرف مناسب ریخته و به آرامی مخلوط میکنیم. این سالاد را میتوانیم به صورت گرم یا سرد سرو کنید.