یکشنبه, ۳ تیر, ۱۴۰۳ / 23 June, 2024
تند،سریع ولی با احتیاط
در طول مراحل پخت،باید مواد غذایی چند بار بههم زده شوند تا گرما بهخوبی و بهمقدار کافی به تمام نقاط غذا برسد، به این ترتیب علاوه بر پخت مناسب، احتمال آلودگی میکروبی نیز به حداقل میرسد.
البته پخت غذا (به هر روشی هم که باشد)، همیشه نمیتواند خطرات ناشی از آلودگیهای میکروبی را به کلی رفع کند. از آنجا که قدرت گرم کنندگی اجاق مایکروویو در سطح غذا بیشتر است، بهتر است قطعات کوچکتر در مرکز ظرف و قطعات
بزرگ تر مواد غذایی در کناره ظرف قرار گیرند تا حرارت مناسب به قطعات بزرگتر برسد. چنانچه امکان همزدن غذا وجود ندارد (و در کل در همه موارد)، بهتر است پس از پایان پخت، تا مدتی ظرف دستنخورده باقی بماند تا حرارت بهخوبی در تمام نقاط غذا منتشر شود.
بهتر است درب ظرف، در مراحل پخت روی ظرف باشد تا مقداری بخار در ظرف جمع شده و به پخت مناسب غذا کمک کند؛ ولی در ظرف باید بهصورتی قرار گیرد که خروج مقداری بخار امکانپذیر باشد.
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم قالیباف انتخابات ایران علیرضا زاکانی مناظره انتخاباتی مناظره پزشکیان
تهران هواشناسی قوه قضاییه قتل دستگیری کلاهبرداری پلیس وزارت بهداشت سلامت سیل آموزش و پرورش سازمان هواشناسی
بانک مرکزی خودرو ایران خودرو قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو سهام عدالت بازار خودرو قیمت سکه حقوق بازنشستگان یارانه بازار سرمایه
عید غدیر تلویزیون سینمای ایران سینما مجید قناد فیلم رسانه ملی کنسرت تخت جمشید سریال کتاب تئاتر
دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی روسیه اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه لبنان حزب الله لبنان چین اوکراین یمن
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 علیرضا بیرانوند باشگاه پرسپولیس لیگ برتر سپاهان کریستیانو رونالدو جواد نکونام نقل و انتقالات لیگ برتر والیبال
هوش مصنوعی وزیر ارتباطات ناسا اینستاگرام فیبرنوری اپل دانش بنیان سامسونگ وزارت ارتباطات ماهواره
واکسن کرونا کاهش وزن بارداری خواب انسولین گرمازدگی دیابت قلب قهوه ماهی اضطراب