چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
چند تکنیک برای آشپزی بی خطر
همه دوست دارند در آرامش و بدون خطر آشپزی کنند. اتفاقات بد آشپزی را بیشتر از همه بریدن دست و سوزاندن آن تشکیل میدهد و اگر از آنها جلوگیری کنید جلوی خیلی از اتفاقات ناگوار گرفته میشود. برای یک آشپزی بیخطر این ۴ تکنیک را استفاده کنید؛ ایمنی شما تا درصد زیادی افزایش پیدا خواهد کرد.
لباس مناسب بپوشید
پوشیدن کفش مناسب فقط برای محافظت پای شما از سقوط چاقو یا ریختن آب جوش نیست. کفش مناسب باعث میشود شما در اثر سر پا ایستادن کمردرد نگیرید. سعی کنید از کفشی استفاده کنید که کمی پاشنه داشته باشد. علاوهبر این وقتی با فر یا آب جوش کار میکنید بهتر است لباس آستین بلند بپوشید تا جلوی سوختن ساعدتان را با بخار آب بگیرد. در ضمن یادتان باشد موقع آشپزی، موهایتان را هم ببندید.
آلودگی را محدود کنید
همیشه کنار سینک علاوهبر مایع ظرفشویی یک صابون هم بگذارید و قبل از آشپزی دستهای خود را بشویید. بهتر است ۲ تخته برای برش داشته باشید که یکی از آنها فقط مخصوص گوشت باشد. آلودگی از گوشت میتواند به موادی مثل سبزیها که قرار است خام مصرف شوند منتقل شود. جاهایی از آشپزخانه که دست شما مدام با آن برخورد میکند، میتوانند منبع باکتریها باشند. مثلا دستگیره یخچال یا دستگیره فر که علاوهبر تماس مستقیم با دست شما با موادغذایی هم در ارتباط هستند؛ آنها را مرتب تمیز کنید.
از منطقه خطر دوری کنید
رشد باکتریهای مضر در دمای ۴ تا ۶۰ درجه سانتیگراد اتفاق میافتد. بههمین دلیل، دمای یخچالتان را کنترل کنید که حتما زیر ۴ درجه باشد. تا وقتی که شعله زیر غذا روشن است فاسد نمیشود اما بهخصوص حالا که تابستان است باید بلافاصله بعد از خاموش کردن زیر غذا و خنک شدن، آن را در یخچال بگذارید. اگر غذای شما بیشتر از ۴ ساعت بیرون ماند باید نگران خرابشدن آن باشید. علاوهبر این سعی کنید، بعد از بیرونآوردن از فریزر ماده غذاییتان را زود مصرف کنید.
وقتی آتشسوزی میشود
اگر چیزی در آشپزخانه شما آتش گرفت قبل از هرکاری، هول نشوید. غریزه شما میگوید باید روی آتش آب بریزید اما این کار خطرناک است. مخلوط آب و روغن شعلهور میتواند باعث فاجعه در آشپزخانه شما شود. به جای این کار، قبل از نگران شدن میتوانید با یک حوله خیس آتش را خاموش کنید. راه دیگر استفاده از یک ظرف بزرگ برای خاموش کردن آتش است. ظرف را وارونه روی آتش بگذارید تا آتش خفه شده و خاموش شود.
برای اینکه یک کباب خوب بپزید
یکی از لذتهای سفر درست کردن و خوردن یک کباب خوشمزه است. درست کردن یک کباب خوب، گوشت خوب و آتش خوب لازم دارد. گوشت خوب که بحثش جداست اما آتش خوب و منقل مناسب هم به جای خود در درست کردن یک کباب حسابی مهم است. شما با کمی سلیقه میتوانید یک منقل درست و حسابی داشته باشید.
معمولا منقلها مکعبهای فلزی هستند که درون آنها زغال ریخته میشود و برای کباب کردن هر چیزی باید آن را به سیخ بکشید اما اگر یک توری فلزی به اندازه منقل پیدا کنید یا سفارش دهید میتوانید چیزهای بیشتری روی منقل درست کنید. چیزهایی مثل ماهی، بادنجان، سیبزمینی، استیک یا چیزهای دیگر که به سیخ کشیده نمیشوند. با این روش، دیگر از خوردن جوجه کباب تکراری در سفر خسته نخواهید شد.
سیب سبز
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم معلمان ایران رهبر انقلاب مجلس مجلس شورای اسلامی خلیج فارس بابک زنجانی دولت دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان
معلم شهرداری تهران تهران هواشناسی پلیس آموزش و پرورش سیل قوه قضاییه فضای مجازی سلامت دستگیری شورای شهر تهران
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی ایران خودرو دلار سایپا چین قیمت طلا بازار خودرو تورم کارگران
مسعود اسکویی تلویزیون سریال دفاع مقدس سعید آقاخانی موسیقی سینمای ایران فیلم نون خ تئاتر رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان ترکیه نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی
وزیر ارتباطات اینستاگرام تبلیغات اپل گوگل ناسا نخبگان همراه اول آیفون ویروس
دیابت کاهش وزن پرستار ویتامین قهوه خواب بیماری بارداری