چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
چند تکنیک برای آشپزی بی خطر
همه دوست دارند در آرامش و بدون خطر آشپزی کنند. اتفاقات بد آشپزی را بیشتر از همه بریدن دست و سوزاندن آن تشکیل میدهد و اگر از آنها جلوگیری کنید جلوی خیلی از اتفاقات ناگوار گرفته میشود. برای یک آشپزی بیخطر این ۴ تکنیک را استفاده کنید؛ ایمنی شما تا درصد زیادی افزایش پیدا خواهد کرد.
لباس مناسب بپوشید
پوشیدن کفش مناسب فقط برای محافظت پای شما از سقوط چاقو یا ریختن آب جوش نیست. کفش مناسب باعث میشود شما در اثر سر پا ایستادن کمردرد نگیرید. سعی کنید از کفشی استفاده کنید که کمی پاشنه داشته باشد. علاوهبر این وقتی با فر یا آب جوش کار میکنید بهتر است لباس آستین بلند بپوشید تا جلوی سوختن ساعدتان را با بخار آب بگیرد. در ضمن یادتان باشد موقع آشپزی، موهایتان را هم ببندید.
آلودگی را محدود کنید
همیشه کنار سینک علاوهبر مایع ظرفشویی یک صابون هم بگذارید و قبل از آشپزی دستهای خود را بشویید. بهتر است ۲ تخته برای برش داشته باشید که یکی از آنها فقط مخصوص گوشت باشد. آلودگی از گوشت میتواند به موادی مثل سبزیها که قرار است خام مصرف شوند منتقل شود. جاهایی از آشپزخانه که دست شما مدام با آن برخورد میکند، میتوانند منبع باکتریها باشند. مثلا دستگیره یخچال یا دستگیره فر که علاوهبر تماس مستقیم با دست شما با موادغذایی هم در ارتباط هستند؛ آنها را مرتب تمیز کنید.
از منطقه خطر دوری کنید
رشد باکتریهای مضر در دمای ۴ تا ۶۰ درجه سانتیگراد اتفاق میافتد. بههمین دلیل، دمای یخچالتان را کنترل کنید که حتما زیر ۴ درجه باشد. تا وقتی که شعله زیر غذا روشن است فاسد نمیشود اما بهخصوص حالا که تابستان است باید بلافاصله بعد از خاموش کردن زیر غذا و خنک شدن، آن را در یخچال بگذارید. اگر غذای شما بیشتر از ۴ ساعت بیرون ماند باید نگران خرابشدن آن باشید. علاوهبر این سعی کنید، بعد از بیرونآوردن از فریزر ماده غذاییتان را زود مصرف کنید.
وقتی آتشسوزی میشود
اگر چیزی در آشپزخانه شما آتش گرفت قبل از هرکاری، هول نشوید. غریزه شما میگوید باید روی آتش آب بریزید اما این کار خطرناک است. مخلوط آب و روغن شعلهور میتواند باعث فاجعه در آشپزخانه شما شود. به جای این کار، قبل از نگران شدن میتوانید با یک حوله خیس آتش را خاموش کنید. راه دیگر استفاده از یک ظرف بزرگ برای خاموش کردن آتش است. ظرف را وارونه روی آتش بگذارید تا آتش خفه شده و خاموش شود.
برای اینکه یک کباب خوب بپزید
یکی از لذتهای سفر درست کردن و خوردن یک کباب خوشمزه است. درست کردن یک کباب خوب، گوشت خوب و آتش خوب لازم دارد. گوشت خوب که بحثش جداست اما آتش خوب و منقل مناسب هم به جای خود در درست کردن یک کباب حسابی مهم است. شما با کمی سلیقه میتوانید یک منقل درست و حسابی داشته باشید.
معمولا منقلها مکعبهای فلزی هستند که درون آنها زغال ریخته میشود و برای کباب کردن هر چیزی باید آن را به سیخ بکشید اما اگر یک توری فلزی به اندازه منقل پیدا کنید یا سفارش دهید میتوانید چیزهای بیشتری روی منقل درست کنید. چیزهایی مثل ماهی، بادنجان، سیبزمینی، استیک یا چیزهای دیگر که به سیخ کشیده نمیشوند. با این روش، دیگر از خوردن جوجه کباب تکراری در سفر خسته نخواهید شد.
سیب سبز
باز نشر اختصاصی: مجله اینترنتی Bartarinha.ir
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست