شنبه, ۱۹ خرداد, ۱۴۰۳ / 8 June, 2024
مجله ویستا

پـاستای لوله‌ای


پـاستای لوله‌ای

● مواد لازم:
▪ پاستا لوله‌ای: ۵۰۰ گرم
▪ پنیر پارمزان: ۴۰ گرم
▪ مغز بادام آب‌پز: ۱۰۰ گرم
▪ سیر: ۲ حبه
▪ فلفل چیلی: یک یا ۲ عدد
▪ ریحان پاک شده: ۲ دسته
▪ فیله ماهی: ۴ عدد
▪ گوجه‌فرنگی: ۴۵۰ …

مواد لازم:

پاستا لوله‌ای:

۵۰۰ گرم

پنیر پارمزان:

۴۰ گرم

مغز بادام آب‌پز:

۱۰۰ گرم

سیر:

۲ حبه

فلفل چیلی:

یک یا ۲ عدد

ریحان پاک شده:

۲ دسته

فیله ماهی:

۴ عدد

گوجه‌فرنگی:

۴۵۰ گرم

نمک و فلفل:

به مقدار لازم

ابتدا قابلمه را با آب پر کرده و روی گاز قرار دهید. حرارت را کمی زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. مقدار کمی نمک را درون آب بریزید و پاستای لوله‌ای را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا خوب نرم شود. پاستا پس از ۵ دقیقه آماده آبکش‌کردن است. پاستای آبکش‌شده را کنار بگذارید تا خشک شود. ماهی‌تابه را روی گاز قرار داده و کمی روغن زیتون را در ماهی‌تابه بریزید و فیله‌های ماهی را به روغن زیتون اضافه کنید. سیر را درون آن رنده کنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. فلفل چیلی را خرد کرده همراه با مغز بادام درون آن بریزید. گوجه‌فرنگی را شسته و رنده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و زیر ماهی‌تابه را خاموش کنید. مواد پاستا آماده است. پاستای آبکش‌شده را درون ظرف ریخته و مواد را لابه‌لای آن اضافه کنید. پاستا آماده سرو کردن است. پنیر پارمزان را روی آن ریخته و با برگ‌های تازه ریحان آن را تزئین کنید.