یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
پـاستای لولهای
مواد لازم:
پاستا لولهای:
۵۰۰ گرم
پنیر پارمزان:
۴۰ گرم
مغز بادام آبپز:
۱۰۰ گرم
سیر:
۲ حبه
فلفل چیلی:
یک یا ۲ عدد
ریحان پاک شده:
۲ دسته
فیله ماهی:
۴ عدد
گوجهفرنگی:
۴۵۰ گرم
نمک و فلفل:
به مقدار لازم
ابتدا قابلمه را با آب پر کرده و روی گاز قرار دهید. حرارت را کمی زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. مقدار کمی نمک را درون آب بریزید و پاستای لولهای را به آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا خوب نرم شود. پاستا پس از ۵ دقیقه آماده آبکشکردن است. پاستای آبکششده را کنار بگذارید تا خشک شود. ماهیتابه را روی گاز قرار داده و کمی روغن زیتون را در ماهیتابه بریزید و فیلههای ماهی را به روغن زیتون اضافه کنید. سیر را درون آن رنده کنید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. فلفل چیلی را خرد کرده همراه با مغز بادام درون آن بریزید. گوجهفرنگی را شسته و رنده کنید. تمام مواد را با هم مخلوط کنید و زیر ماهیتابه را خاموش کنید. مواد پاستا آماده است. پاستای آبکششده را درون ظرف ریخته و مواد را لابهلای آن اضافه کنید. پاستا آماده سرو کردن است. پنیر پارمزان را روی آن ریخته و با برگهای تازه ریحان آن را تزئین کنید.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست